Dadilja zadavila, pa SPALILA malog Bogdana: Tokom hapšenja izgovorila nešto što će vas zalediti (VIDEO)

Svet je u šoku nakon ove tragedije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Viktorija Ajmetdinova, Foto: Instagram/east2west news

Dadilja Viktorija Ajmetdinova (23) iz ruske oblasti Tjumen, uhapšena je zbog sumnje da je počinila teško ubistvo.

Ona je, naime, dok je čuvala novorođenče, u jednom trenutku nestala zajedno sa šestomesečnom bebom, da bi policija potom ustanovila da je bebu po imenu Bogdan najpre usmrtila gušenjem, a onda spalila njeno telo i ostavila u kesi izvan grada, prenosi East2west news.

Kada je pronađeno bebino telo, ubrzo je uhapšena i Viktorija, a mali Bogdan bio je polubrat njenog dečka kom je navodno želela da se osveti zbog svađe.

Vitkorija i bebin polubrat Andrej bili su u vezi, Foto: Instagram/east2news

Za vreme hapšenja, policiji je tvrdila da će uskoro “postati zvezda” i da “svi ljudi neviđenom brzinom hrle ka paklu”, ali ne navodeći zašto tako govori, pa su policajci pretostavili da je mislila na ubistvo o kom će brujati ceo svet.

Prema rečima bebine majke Natalije Gafner, ona i njen suprug Igor ostavili su bebu Viktoriji na čuvanje dok su išli na sahranu, ne sluteći da će nekoliko dana kasnije i sami sahraniti svoju bebu.

Kada su se vratili kući, nisu zatekli ni Viktoriju, a ni malog Bogdana, a pelene i hrana koja je bila namenjena za bebu, ostali su neiskorišćeni.

“Zvali smo je na telefon, ali se nije javila, niti je bila dostupna. Posle nekog vremena ozbiljno smo se zabrinuli i kontaktirali smo policiju”, rekla je bebina majka Natalija, koja pretpostavlja da je Viktorija preko njene nedužne bebe htela da se osveti svom dečku Andreju, koji je bebin polubrat, odnosno sin njenog supruga Igora iz prvog braka.

Ugljenisano telo bebe, sa jasnim znacima davljenja pre spaljivanja, policija je pronašla nedaleko od grada Zavodukovska, gde su roditelji živeli sa bebom.

Da stvar bude još jezivija, nakon zločina je na društvenim mrežama napisala da je antihrist, da je u svakom videla đavola, pa da je i zbog toga oduzela život bebi.

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

Ostavite komentar