OBJEKTIV SAZNAJE

Voditelj Lazić je pokojnom Madžgalju naneo UŽAS: Zbog onoga što mu je uradio je doprineo njegovoj BOLESTI

Nove stvari o kontroverznom voditelju i glumcu isplivavaju na videlo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Glumac, autor i voditelj emisije „Kuća od srca” Žarko Lazić, pored svih nepravilnosti u radu njegove produkcijske kuće „Šedou prodakšen”, o kojima je Objektiv ranije pisao, ponovo se našao u centru skandala.

Naime, Lazić je svojevremeno imao saradnju sa Marinkom Madžgaljem, na projektu „Vitezovi iz blata”, a tom prilikom je, prema tvrdnji navodnih svedoka, koji je svoja saznanja izneo na internetu, pokojnom glumcu ostao dužan.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

IZBEGAO ODGOVOR

“Lazić! Jedna bitanga i prevarant! Koliko je samo hiljada evra ostao dužan pokojnom Madžgalju. Ne samo dužan, nego ga je uvalio i kod zelenaša da se zaduži obećavajući da će uskoro dobiri pare koje je on već potrošio lažući ga sve vreme i žestoko ga zadužio, tako da je dosta doprineo njegovoj bolesti. Ni na sahranu mu nije došao kao čovek, nego je kad su se svi razišli došao, čučnuo da traži pokajanje. Sve sam video jer sam zadnji otišao sa sahrane, a posle toga sam se raspitao za njega i sve doznao budući da ga nisam poznavao. Neviđena bitanga! Ko zna koliko je ljudi ojadio i prevario. Toliko o njemu “, stajalo je u jednom od komentara na društvenim mrežama.

“Što niko ne priča kako je Žarko Lazić zavrnuo pokojnog Marinka Madžgalja za masne pare koje mu nikad nije vratio? Gde će mu duša? Strahota!, glasio je drugi komentar.

Ekipa Objektiva razgovarala je sa Lazićem, ali kada smo ga pitali da li je tačno da je prevario Madžgalja, on se nasmejao, a onda je umesto odgovora postavio pitanje.

“Koliko imate vi komentara na tom vašem tekstu? Pa pogledajte koliko imam ja samo na jednom videu. Pogledajte komentare”, rekao je Lazić, izbegavši odgovor na konkretno pitanje.

OSTATAK OVOG TEKSTA I MNOGE DRUGE PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJKETIVA

Piše: Ekipa Objektiva

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (14)

  1. Citajuci krajnje zlo namerne komentare zemlja se oko mene prevrnula.Kako je moguce da covek koji se zrtvuje da pomogne onima kojima je pomoc stvarno potrebna,covek koji govori:Hajde da radimo,da pomognemo,da nasa Srbija bude lepsa i bogatija!I takovog plemenitog coveka umesto zasluzenih pohvala na sve nacine blamirat.Medju Srpskim narodom zle vestice kolo vode.Sigurno i onu drugu plemenitu akciju.>Tamara u akciji< uskoro cete napasti sa namerom da se unisti.Sta vam je narode?Zli duhovi vladaju medju vama,stvarno treba da dode do unistenja Srpskog naroda.

    Odgovori
  2. Celoj ekipi je ostao duzan i to je istina. Vadio se da mu Pink ne daje, pa je obecavao uskoro, uskoro, a imao je itekako svojih para. Sada kada je sa ovom emisijom, sa kojom je sebi sagradio jednu kucu, dosao do ogromnog novca i dalje mu ne pada na pamet da vrati

    Odgovori

Ostavite komentar