Senidah je pre pevanja radila OVE poslove, a setila se i jedne NEPRIJATNOSTI: Histerično je vrištala

Ovo mnogi nisu znali o njoj

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:E-Stock

Pevačica Senidah poslednjih godina uspešno osvaja domaću muzičku scenu.

Kako je istakla, najveća čast joj je to što je imala priliku da sarađuje sa pevačem Dinom Merlinom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Oduvek sam želela da sarađujemo. Dino Merlin je moj muzički idol od detinjstva. Kao mala kad god bih putovala sa mamom i sestrom uvek smo slušale Dinovu muziku. I to je jedno jako emotivno sećanje. On je vrhunski muzičar i pesnik. Magično je sve što on napravi, a pesma „Dođi“ je još magičnija i jako sam ponosna na našu saradnju i čitav proces”, rekla je ona za Express Tabloid.

Prisetila se i kako je izgledao prvi susret sa poznatim kantautorom.

“Neverovatan osećaj. Naš prvi razgovor je zvučao kao da smo stari prijatelji koji se nisu čuli neko vreme. Ubrzo nakon razgovora smo se sreli u Ljubljani i taj susret je bio jako simpatičan. Malo smo se jurili po ulicama, jer je on trebao da dođe do mog studija, a navigacija u kolima ga je vodila na suprotnu stranu. I kad smo se konačno sreli osećaj je i dalje bio kao da se poznajemo celi život”, priznala je Senidah.

Senidah NAPOKON pokazala dečka! Pevačica uživa sa osam godina MLAĐIM frajerom (FOTO)

Kako kaže, oduvek je znala da će se baviti muzikom, ali radila je i razne druge poslove.

” Od detinjstva sam osećala muziku na poseban način i maštala o tome, unutrašnji osećaj mi je govorio da je to to. Kao mlađa sam radila i administrativne poslove u jednoj kancelariji, pa i u banci. Da sam videla sebe u tome – nisam. Tako da, hvala Bogu što me je pravi osećaj vodio prema muzici”, istakla je pevačica za pomenuti medij.

Ona se prisetila i svog prvog nastupa.

“Jedan od najgorih nastupa ikada. To je bilo na jednom festivalu u Sloveniji, akustičan nastup. Tad još nisam imala moj bend već sam nastupala sa dvojicom gitarista. U početku je sve bilo ok dok u publiku u prvi red nije došla jedna starija devojka koja je počela histerično da viče, vrišti i skače, valjda je željela da privuče pažnju. Onda je došlo obezbeđenje i odvelo je ali se ona bila uporna i ponovo se vratila i bila još glasnija. Nije bila pri sebi, tako da nisam mogla da zamerim, ali svakako nije bilo prijatno. Kad bi mi se to desilo sada, skroz bih drugačije odreagovala”, zaključila je Senidah za Express Tabloid.



Izvor: Objektiv.rs, Express tabloid

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar