U “Kamiondžijama” su glumili najbolje prijatelje, a evo zašto se Čkalja i Vuisić privatno NISU PODNOSILI

Zbog jedne stvari pavle je ispao i više nego fer prema Čkalji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/Veliki Musha

Glumci Miodrag Petrović Čkalja i Pavle Vuisić odlično su odigrali uloge Paje i Jareta u “Kamiondžijama” i tako ušli u legendu.

Ipak, iako su tu glumili najbolje prijatelje, njih dvojica se van seta nisu podnosili, a o tome je svojevremeno pričala i Vuisićeva supruga Mirjana u emisiji “Posle fajronta”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Ja Čkalju nikad nisam upoznala. Kad malo bolje pogledate Čkalju i Pavla, videćete da je to nemoguća fuzija. Čkalja je stopostotni glumac i do krajnjih granica je išao u svojoj glumi. Pavle uopšte nije bio glumac. Znao je reći: ‘Ja se samo ponašam’. I istina je, celog se života ponašao”, rekla je ona tada.

“Čkalja je glumio i preglumljivao, a Pavle je zbog toga ključao. Kada je Televizija Beograd desetak godina posle serije i filma ‘Kamiondžije’ želela da snimi nastavak ‘Kamiondžije opet voze’, nije hteo ni da čuje. Prvi put je prihvatio samo da bi se videla razlika, da pokaže šta je gluma, ali drugi put nije dolazilo u obzir”, rekla je Mirjana dalje.

Otkrivena velika TAJNA: Žarko Laušević ODBIO je jednu od glavnih uloga u kultnoj seriji

“Ubeđivali su ga godinu dana. Kako sam ja u tom trenutku počela da gradim imanje, koje se i njemu dopalo, premerio je plac, izračunao koliko će koštati ograda i tražio honorar od 110.000 dinara. Producenti su poludeli jer je maksimalni honorar za glavne glumce iznosio 12.000 i nije postojala zakonska mogućnost da mu daju više. Samo je odmahnuo rukom. Onda su oni pronašli način da naprave videokasete koje će se prodavati gastarbajterima i osigurali mu traženi novac”, ispričala je Mirjana u emisiji.

Ipak, Vuisić je imao još jedan zahtev, a to je da se i Čkalji mora podići honorar barem na 50.000. Nakon toga snimljen je nastavak kultnog filma.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar