Majka iz jednog RAZLOGA ne dozvoljava baki i deki da zagrle unuku kad hoće, pa naišla na KRITIKE (VIDEO)

Mišljenja su podeljena

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printskrin/TikTok/brittanybaxter_x

Australijanka Britani Bakster objavila je video na Tik Toku gde je govorila o tome da li baki, deki i drugim ljudima treba dati odobrenje da grle svoje unuke.

Ova rasprava je izazvala lavinu komentara, zbog čega je video ubrzo postao viralan.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Britani je zapravo objasnila da, kada neko grli i ljubi njeno dete, to izaziva frustracije kod nje, zbog čega ona ne dopušta drugim ljudima da grle njenu ćerku.

“Da li može da postane normalno da se deca ne ljube i ne grle? Moja ćerka ima dve godine i ja joj dajem pristanak kada želi da se poljubi ili zagrli sa nekim drugim”, objašnjava Britani.

Foto: Freepik/freepik

Ona ističe da od rođenja uči svoju ćerku da poštuje sebe i da ničija osećanja nisu važnija od njenog prava na sopstveno telo.

“Njeno telo ne postoji da bi se neko osećao ugodnije i voljenije. Nije ona kriva i nisam ja kriva što starije generacije tokom svog života nisu naučile kako da regulišu svoja osećanja. Ničiji osećaji nikada neće biti važniji od prava moje ćerke na sopstveno telo i sigurna sam da joj neću dopustiti da odrasta u okruženjem u kojem ne zna reći ne i u kojem ne zna kako izgleda kad te neko ne poštuje”, rekla je ona.

Foto: Freepik/freepic.diller

Mišljenja su podeljena

Ovaj video sa Tik Toka je ubrzo postao viralan, pregledalo ga je više od 370.000 ljudi, a ostavljeno je više od 1.000 komentara. Oko ovog pitanja mišljenja su podeljena, pa je neki kritikuju, dok je drugi podržavaju.

Jedan od komentara koji je bio protiv takvog pristupa je: “Kakav roditelj traži dopuštenje od deteta da pokaže naklonost”.

Pogledajte ceo video koji je Britani objavila na svom nalogu na Tik Toku.

@brittanybaxter_x

I said what I said… #gentleparenting #consent #fyp

♬ original sound – Brittany



Izvor: Objektiv.rs, net.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar