Terapeutkinja tražila od učenika s traumama da na njenim seansama sede GOLI, a potom se događalo ovo

Prvo što im je rekla je da sve što se dešava iza zatvorenih vrata, tu mora i da ostane

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: WINK printscreen/knews

Lejsi Norman (44) iz Džeksonvila na Floridi ne samo što je izgubila licencu za terapeuta već će morati krivično da odgovara pred sudijom za nešto što je praktikovala na svojim seansama. Sa maloletnim licima.

Kao pobornik nudizma, hedonizma, zdravog života i svih mogućih sloboda, Lejsi je pre nešto više od šest meseci pristala da pomogne grupi od šest učenika škole u okrugu Šarlot koji su epidemiju koronavirusa doživeli kao veliku traumu.

Počeli u toaletu škole, završili u krevetu NJENOG SINA: Profesorka uhapšena zbog zlostavljanja đaka

Nakon što bi svi donosili Lejsi testove na kojima se videlo da su negativni na COVID-19, ona bi učenike uzrasta od 16 do 18 godina rasporedila po ćoškovima svoje ordinacije za rad, a onda bi ih zamolila da se potpuno skinu, prenosi ABC 7.

Tako goli, oni su sedeli i otvarali svoje duše Lejsi koja je takođe sedela gola s njima, doduše sa ogrtačem na sebi. Tvrdila je da telo mora da dođe u spoj sa umom a to je moguće jedino ako su ljudi potpuno nagi. Učenici bi potom ustajali, hodali jedni oko drugih potpuno goli i prihvatali sebe i ostale sa svim manama i strahovima.

Na taj način, tvrdila je Normanova, oslobađali bi se svojih demona i strahova i lakše bi prevazilazili dati trenutak u kojem se svet našao u 2020. godini.

Terapeutkinja je tražila od učenika da sve što rade bude strogo poverljivo i da ostaje iza zatvorenih vrata jer se plašila da je okolina i roditelji učenika neće “dobro razumeti” oko onoga što upražnjava.

Pojedini učenici ipak su sve ispričali porodicama, pa su roditelji revoltirani zbog seksualnog uznemiravanja dece prestali da ih šalju Normanovoj, a nju su prijavili policiji.

Da ne bi sve ostalo na “rekla-kazala” priči, pobrinuo se jedan od učenika koji je kradom pre početka druge od tri seanse koliko su imali, fotografisao terapeutkinju u ogrtaču i svoje nage drugove iz škole. Dovoljno za slanje Lejsi Norman na sud.

Učiteljica načinila snimak koji su odmah videli đaci i kolege: Zbog ove SCENE zagazila je u pakao (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar