Dritan se pravda zbog puštanja Kašćelana i “kavčana”: Medojević ZAGRMEO na Vladu – poslao brutalnu poruku

Oglasio se lider Pokreta za promene

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/A1TV

Odluka podgoričkog Višeg suda da ne odredi pritvor Slobodanu Kašćelanu i ostale uhapšene članove kavačkog kriminalnog klana, pokazuje koliko ima smisla rad nove vlasti na izmenama zakona, kazao je potpredsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović, posle javne debate o Nacrtu izmena zakona o državnom tužilaštvu.

– Ovaj postupak sudstva ne umanjuje uspeh policije. Žao mi je što je Crna Gora u situaciji u kojoj jeste, moraćemo da se borimo izgleda. Neka svako snosi odgovornost za sve što se bude dešavalo u narednom periodu vezano za organizovani kriminal u Crnoj Gori, kazao je Abazović, dok je predsednik Pokreta za promene i jedan od lidera DF-a Nebojša Medojević kazao da mu je mnogo teško da prati borbu ove Vlade protiv mafije, jer svi imaju iste dresove…

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Cirkuska predstava. Humorom protiv mafije. Sad sam shvatio taktiku Vlade u borbi protiv mafije. Zasmejavaju ih i nadaju se da će mafija dobiti grčeve u stomaku od smeha. Očekuje se da sledeća akcija Vlade protiv mafije bude golicanje po tabanima – kazao je Medojević.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar