SVE PRIZNAO

Irfan Mensur o učešću u “Parovima”: Zarada je bila da se ONESVESTIŠ, brzo smo shvatili da je sve PREVARA

Irfan je u rijaliti ušao sa tadašnjom suprugom Srnom Lango

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/Jutarnji Program TV HAPPY

Glumac Irfan Mensur je pre 10 godina sa svojom tadašnjom suprugom, takođe glumicom Srnom Lango, učestvovao u rijalitiju “Parovi”.

Kako je priznao, vrlo brzo su se pokajali što su prihvatili tu ponudu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“To je najveća prevara u kojoj sam učestvovao. Ja tu ni po čemu nisam pripadao. Zato smo Srna i ja izašli iz toga posle 21 dan. Kada smo ušli, posle 24 sata smo već počeli da pregovaramo sa produkcijom o izlasku, ali su finansijski penali toliki da to nismo mogli da podnesemo. Zarada je bila takva da se prosto onesvestiš kolika je, a penali da izađeš dvostruko ili trostruko veći. Srna i ja to nismo imali”, ispričao je Irfan Mensur u emisiji “TV lica kao sav normalan svet”.

Ovo je sin Irfana Mensura i Srne Lango: Glumi u popularnoj seriji i pravi je ŠMEKER (FOTO)

Pregovori sa produkcijom su, kaže, trajali 20 dana.

“Već posle 24 sata smo shvatili da smo ušli u veliku prevaru. Podnaslov tog rijalitija u koji smo ušli Srna i ja je glasio – Drugo lice Srbije. Mi smo dobili tzv. “book” kako će to da izgleda. To je trebalo da bude nešto što će pokazati da ljudi mogu zajedno da komuniciraju. Političarka sa svojim mužem koji je recimo inženjer, doktor sa svojom suprugom koja je recimo ekonomista, Irfan Mensur koji je recimo glumac i njegova supruga koja je glumica… Da komuniciramo, pričamo o svojim zanimanjima, hobijima, da se družimo. Opozit svim rijalitijima koji su se do tada pojavili”, rekao je dalje glumac.

Naglasio je i to da ih je u rijalitiju sačekalo sve suprotno od onoga što su se dogovorili.

“Zbog toga smo bili veoma očajni i zato smo i izašli posle 20 dana. Te noći kada smo izašli taj rijaliti se pretvorio u jednu skaradnu igrariju koja traje i dan danas”, priznao je on u emisiji.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar