Mužu rekla da je zatrudnela dok je već bila u drugom stanju: Kad je otkrio celu istinu – SLEDIO se

Nije mogao da veruje šta se dogodilo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook printscreen/Rhys Weaver

Kada mu je supruga Rebeka Roberts (39) rekla da je možda trudna i da treba da kupe test, Ris Viver (43) je bio van sebe od sreće.

Godinu dana maštali su o tome da konačno oforme porodicu i činilo se da im se trud konačno isplatio. A onda je malo i sudbina uplela prste u njihove živote i nagradila ih dodatno još jednim detetom posle samo tri nedelje!

Rebeka je na ultrazvuku u drugom mesecu trudnoće videla fetus dečaka Noe koji je bio njihova najveća želja u životu. Međutim, posle samo nekoliko nedelja, na ultrazvuku je primećen još jedan, novi fetus!

Muž je bio u potpunom šoku. Ništa mu nije bilo jasno. Rekao je da sa suprugom više od mesec i po dana nije vodio ljubav. Kako je ovo bilo moguće?

“Ultrazvuk napravljen u 12. nedelji pokazao je da je Noa dobio malu sestru Rozali. Ostala sam trudna dok sam već bila trudna, što je bilo apsolutno neverovatno. Tada su nam doktori rekli da je Rozali začeta samo tri nedelje posle Noe, što se već potpuno poklapalo sa Risovom računicom. Upao je u paranoju, nije mu bilo jasno kako sam dva meseca kasnije ponovo zatrudnela”, rekla je kroz smeh Rebeka Roberts.

Ona je doživela “superfetaciju”, stanje u kojem žena može ponovo da zatrudni ako je već u drugom stanju. To stanje je toliko retko u svetu da se od 2008. godine do danas dogodilo samo desetak puta!

“Sad vam je verovatno jasnije zašto se moj suprug odsekao od straha i paranoje. I kada su mu doktori sve saopštili nije mogao da diše. Sledio se koliko se uplašio kako ću sve da izguram”, dodaje Rebeka.

Muž i žena bili su uznemireni zbog razvoja Rozali u materici, zabrinuti da bi toliko zaostajanje za njenim bratom moglo da utiče na njeno zdravlje pri rođenju.

“Celu trudnoću smo proveli na trncima”, kaže Rebeka.

Bebe su rođene carskim rezom u septembru 2020. godine. Obe su provele prvih nekoliko nedelja u odvojenim neonatalnim jedinicama intenzivne nege (NICU).

“Izgurali smo najteže. Sada uživamo. I moj muž uživa, iako je izgledalo tokom trudnoće da mu se konstantno povraća, od silnog straha”, kaže Rebeka.

Udala se za “dobricu” i zatrudnela: Pred porođaj mu u telefonu otkrila UŽASNU tajnu iz njegove prošlosti



Izvor: Objektiv.rs, CNN

Komentari (1)

Ostavite komentar