Olivera Balašević PRVI put u javnosti nakon smrti muža: Evo za šta će DONIRATI 3.668.550 dinara

Đoletova udovica uradiće neverovatnu stvar

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA images, Printscreen

Legenda domaće muzike Đorđe Balašević napustio nas je 19. februara u 68. godine, kada je podlegao posledicama koronavirusa, a njegova udovica Olivera, od tada nije viđena u javnosti.

Naime, porodica Balašević sutra će u Novom Sadu uručiti donaciju Akademiji umetnosti u audio-video opremi u vrednosti od 3.668.550 dinara. Savremena tehnika biće znatan doprinos nastavnom programu ovog fakulteta, na kojem su se odškolovala dva člana porodice Balašević, ćerke Beba i Jovana. Prisutnima će se obratiti Olivera Balašević u ime porodice, što je ujedno i prvo pojavljivanje i obraćanje porodice u javnosti nakon odlaska Đorđa Balaševića.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Veliki umetnik je preminuo 19. februara u 68 godini, a sahranjen je na novosadskom Novom groblju u prisustvu najuže porodice.

Đorđe i Olivera Balašević su 41 godinu živeli svoju bajku. Njihova ljubav iznedrila je stotine njegovih pesama, bezbroj romantičnih izjava i, što je najbitnije – troje dece. Mnogi njihovu ljubav vide kao jednu od najromantičnijih na ovim prostorima, ispevanom u njegovim pesmama, ovekovečenu u njenim osmesima.

Foto: E-Stock/ e-stock agency

U vreme dok je Olivera Balašević, studirala i živela u domu on je, kako je on svojevremeno govorio, pod njenim prozorom često je pevao, a veliku ljubav nisu krili, od tada do danas. Ipak, bilo je na početku nekih pokušaja uticaja sa spoljne strane, kako je Đole to šeretski objašnjavao.

Na studentskoj sobi u kojoj je mlada Zrenjaninka Olivera tada živela, danas se na ulaznim vratima nalazi pločica “Dok ona ne sleti niz hodnik studenjaka… Olja i Đole Balašević, 1. juni 1979.” Jer baš tu počela je najlepša ljubavna priča…

Deo ove priče je Olja opisala u knjizi “Planeta Dvorište”.

Ovo je PRVA OBJAVA Olivere Balašević posle Đoletove SMRTI: Progovorila je o velikom haosu (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (5)

  1. Ti ovde malko repuješ sa znakom aligatora. Ovo što su Balaševići uradili nije reklamerstvo, već želja da se pomogne gradu i Vojvodini koju toliko volimo. Pomenuti most ima trulu ogradu, ali izgleda nema novca za farbu i radove, kao i za vodu. Tebi, dijagnostičaru vajni, poručujem da svoju humanost pokažeš slanjem barem jedne SMS poruke za bilo koje dete. Usput, po tvom glasu bi kazo da nisi odavle i da ne razumeš ovaj mentalitet.

    Odgovori
  2. A ti si, njihov radnik ili nečiji bot, pa ostavljas uporno ovu poruku????? Kakav crni most, da svet farba? Povelika žudnja za reklamom je dijagnoza kompleksa. Ne razumem, Džokeja sam razumeo, a sve iz njegove kuće nikad neću. Smirio se vala. Trebalo je to na platna stavljat, pisat za neke.

    Odgovori

Ostavite komentar