BESNA je! Evo šta tačno piše u pismu Sonje iz Londona koja tvrdi da joj je Ivica Dačić OTAC

Dačić u jutarnjem programu nije krio koliko ga je zateklo pismo koje je dobio iz Londona

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Stefan Kojić

Na mejl adresu Skupštine Srbije stigla je poruka od izvesne Sonje iz Londona koja tvrdi da joj je Ivica Dačić otac. Ona u pismu traži da Dačić prizna nju i njenog brata kao svoju decu, ali i da im plaća alimentaciju.

Ivica Dačić u jutarnjem programu nije krio koliko ga je zateklo pismo koje je dobio iz Londona, devojke koja tvrdi da je baš on otac njoj i njenom bratu, te da ih je dobio u prvom braku s njihovom majkom od koje se, kako tvrdi devojka, nikada nije ni razveo!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Poštovani gospodine Dačiću, Ja sam Sonja, Vaša ćerka iz prvog braka. Molim Vas da priznate da je moj brat i ja su vaša deca ili ću vas suditi za grief koji ste naneli meni i mom bratu lagajući sve ove godine. Mene nije ne zanima s kom ste Vi sada i šta radite, ali ste odgovorni da gledate za mene i mog brata i ja ću tražiti da nam plaćate alimentaciju, takođe odštetu mojoj majci koja je plakala 20 godina jer ste je Vi ostavili i niste se još razveli.

– Vi ste odgovorni da gledate o nama i ne možete se nas odreći, a ako takav zakon postoji da neko može da se odrekne sopstvene dece i žene onda ću ja takav zakon poništiti ulazeći u političku igru na čelu komunističke partije sveta. Toliko za sada. Pozovite mog brata i moju mami i izvinite im se molim vas lijepa. Sonja, vaša ćerka koja nije tako nešto zaslužila – zaključila je ona.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (3)

  1. Joco ako si imalo pametan pa da razmisliš ako je to istina sve što pišu pojedini boles ici od silovanja pa do do ostavljene djece, onda ni ti nisi ništa bolji Kakvo su to žene koje nakon 20 ili više godina kažu da su u braku sa nekimi da ima djecu sa tom osobom. Ja sam starija osoba svašta čula i vidjela ali ovako nešto mi je neshvatljivo pa bi i ti mogao da malo razmišljaš o ovakvim stvari a

    Odgovori

Ostavite komentar