SASVIM ISKRENA

Nije plaćao ALIMENTACIJE za ćerku: Kaja za Objektiv otkriva da li će TUŽITI bivšeg supruga

Pevačica nam je ispričala i kako je dovela liniju do savršenstva, da li će se udati po četvti put i čime će baviti u narednom periodu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Vladimir Milovanović

Gde god da se pojavi, Kaja Ostojić prosto mami poglede prisutnih, a sada je to još izraženije, budući da je svoju liniju dovela do savršenstva.

Razgovarali smo sa popularnom pevačicom, koja nam je otkrila da li planira da sa novim dečkom, fudbalerom Mateom Pavlovićem stane na ludi kamen, ali i kojim biznisom namerava da se bavi.

Nataša Bekvalac je jednom prilikom rekla da se posle tri braka neće više udavati. Budući da i ti imaš tri braka iza sebe, kakav je tvoj stav o još jednoj udaji?

“Ne planiram to zaista. Smatram da je brak devalvirana institucija u današnje vreme, kada malo koji brak opstane, jer niko nikoga neće da trpi. Ranije je bilo sramota razvesti se i žene su to trpele do kraja života, mislim na batine i svakakva čuda. Danas su žene postale mnogo jače, jer su emancipovane, izborile su se za svoj integritet, tako da apelujem na sve da nas više ne spočitavaju (smeh)”.

Jednom prilikom si izjavila da tvoj prvi suprug, sa kojim si dobila ćerku, nikada nije plaćao alimentaciju. Da li povodom toga planiraš da podigneš tužbu protiv njega?

“Ma ne. Da je on u mogućnosti da to ispuni, a nije ispunio, onda bih podigla tužbu. Budući da njegova situacija nije takva, nisam to ni uradila. Kada sam to izjavila, nisam imala u planu da ikoga uvredim, svakom neka svoja dela budu na čast, ali sam samo želela da skrenem pažnju na činjenicu da sam ja sama odgajala svoje dete, zajedno sa svojom porodicom”.

Foto: ATA images/M.M.

Kakav je tvoj odnos danas sa Džuniorom Džekom?

“Zaista ne bih da pričam na tu temu jer nemam ništa novo da vam kažem”.

Mediji su pisali da ti je sadašnji dečko Mateo kupio stan u Beogradu. Da li je to tačno?

“Nije. Sama sam kupila stan”.

Foto: E-Stock/Č. Vukojičić

Da li je tačno da si počela da se baviš
novim poslom vezanim za nekretnine?

“Trudim se. To je neki plan za budućnost. Moj otac je arhitekta i mi smo porodično u tom nekom vajbu, tako da i mene to privlači, pogotovo ukoliko se radi o renoviranju nekih starih salonskih stanova, pošto vidim da od ovog pevačkog posla nema neke preterane vajde”.

Znamo da si u emotivnoj vezi sa Mateom. Kako bi opisala vaš odnos?

“Kao stabilan. Super nam je i ništa ja tu ne bih menjala”.

Da li bi volela da imaš još jedno dete?

“Zašto da ne. Ja sam još uvek u godinama kada mogu da zatrudnim, ali zaista nisam opterećena time.

Foto: E-stock/Časlav Vukojičić

Kada si bila deo serijala „Tvoje lice zvuči poznato”, publika je imala priliku da upozna tvoje prave vokalne sposobnosti, za koje su svi rekli da su fantastične. Da li planiraš da se baviš i nekom drugom vrstom muzike?

“Planiram da se bavim pop muzikom. U planu imam neke kavere koje ću da uradim, ali ova korona me je malo omela na tom putu. Trenutno sam više posvećena blogingu i vlogingu, snimam neke
Jutjub videe, pa ćemo da vidimo kakvog će odjeka to da ima”.

Dakle, Kajo, postaješ jutjuberka?

“Pa pazi, u svakom periodu, bila korona tu ili ne, to je jedino sigurno”.

Sa kim bi volela da snimiš duet?

“Najveća želja mi je da snimim duet sa Ališom Kiz”.

Svi misle da su SESTRE: Kajina ćerka je prava LEPOTICA, a muvao je sin svetske zvezde (FOTO)

Kako si doterala liniju?

“U poslednjih nekoliko meseci sam rešila da drastično korigujem ishranu, uz trening, i konačno sam uspela da skinem nekoliko kilograma viška, koji su me mučili godinama. Vežbam svaki drugi dan. Volim da treniram. Ishrana takođe mora da bude uravnotežena da bi trening urodio plodom”.

Da li bi podržala svoju ćerku ukoliko bi odlučila da se bavi pevanjem?

“Bih, naravno. Ona je, pre svega, multitalentovana devojka, ali kada bi to odlučila, što čak mislim da će se desiti u jednom trenutku, ja ću uvek biti tu da joj budem vetar u leđa. Znam da ću je prvo savetovati da ne širi krug prijatelja od trenutka kada počne da se bavi muzikom. Ovo je ozbiljan posao i na svojoj koži sam to osetila. To se ne odnosi samo na kolege, nego na sve ljude koji nisu ništa drugo nego pijavice, a koji se ustreme na tebe čim se nekim dostignućem ili popularnošću izdvojite iz mase. Svaka zvezda ili zvezdica ima neki krug ljudi oko sebe koji je prate sve vreme i sisaju joj krv na slamčicu. To bih svakako iskontrolisala ako moja ćerka bude odlučila da se profesionalno bavi pevanjem”.

Živiš na relaciji Francuska–Srbija. Kako sve postižeš?

“Inače sam u Francuskoj i Belgiji, ali sada sam došla u Srbiju zbog nekih papiroloških obaveza. Uspevam sve da postignem, jer sve je lakše kada se na to navikneš”.

Foto: Objektiv.rs

Tanja Svilanović

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar