OBJEKTIV ANKETA

Pitali smo Beograđane šta misle o evropskoj Superligi: Bivši igrač Partizana dao najbolji odgovor (VIDEO)

"Superliga je loša zato što više preferiram srpski fudbal", bile su reči Jova (22), koji radi kao vodoinstalater

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Masa Bandjur

“Naljutili su se” bogati fudbalski klubovi i odlučili da formiraju samo svoje takmičenje – elitnu Superligu.

Različiti su komentari na pokretanje možda i novog najjačeg klupskog šampionata na tlu Starog kontinenta. Objektiv je izašao na ulice Beograda u nameri da čuje glas naroda. Posebno je zanimljivo da smo, između ostalog, naleteli i na Srđu Kneževića, inače, bivšeg fudbalera Partizana, koji sada trenira crno-bele klince u Zemunelu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Jovo Milošević (22), vodoinstalater.

“Superliga je loša zato što više preferiram srpski fudbal. Pre svega, mislim na Partizan, Crvenu zvezdu, Vojvodinu i Radnički iz Niša. Želim da pomenuti klubovi igraju Ligu šampiona i Ligu Evrope. Po meni je novo takmičenje katastrofalno, dok mnogi igraju samo za veliki novac”.

Vladimir Maričić (71), penzioner.

“Ne sviđa mi se nova Superliga i smatram da je glupost pokretanje novog takmičenja. Bogati žele da uzmu što više novca za sebe. Pitanje je da li će i kada Crvena zvezda i Partizan da igraju u tom formatu. Pročitao sam i da su pojedini savezi protiv, jer fudbaleri neće moći da igraju međunarodne utakmice za reprezentaciju”.

Vinko Đurović (60), službenik.

“Moglo se očekivati da će bogate ekipe da traže takmičenje, i to samo za sebe. Videćemo kako će to da izgleda u praksi. Međutim, ne volim previše ni Evropsku kuću fudbala (UEFA). Nisam ni za Ligu šampiona, pošto pobednik može da bude i sedmi klub iz Premijer lige”.

Radovan Jovanović (37), prodavac.

“Očekujem da će uopšteno da opadne kvalitet fudbala. Planirano je da novo takmičenje igraju samo bogataši, odnosno, klubovi koji imaju mnogo novca”.

Dalibor Milošević (21), prodavac.

“Iskreno, mogu bez sramote da kažem da će Superligu da igraju ozbiljno loši igrači. Štaviše, našaliću se i reći da bih mogao da ih pobedim”.

Srđa Knežević, fudbalski trener i bivši fudbaler Partizana (36).

“Ispratio sam malo po medijima šta se dešava. Više sam za opciju da ostane stari format na koji smo svi navikli. Sada je previše podela na bogate i siromašne. Očekujem posledice po fudbal, pošto ne vidim krajnju poentu i cilj. Sve ide u tom pravcu, a ne u korist slabijih klubova”.

Piše: Uroš Selenić

Više nikada ništa neće biti isto: Navijači Liverpula sahranili voljeni klub! (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar