Meštani Kovina TUGUJU za Jasminom: “Toliko srce je imala da je na kraju nastradala pomažući drugima”

Meštani imaju samo reči hvale za Mihajlovićevu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TANJUG/ MARJAN VUCETIC/ bg,Instagram/Printscreen

Komšinica i prijateljica nastradale producentkinje emisije “Kuća od srca” Jasmine Mihajlović kaže da je ona bila jedna od najhumanijih osoba u okolini Kovina.

Da podsetimo, Jasmina je radila na obnovi kuće porodice Đurović, a u momentu udesa krenula je sa kolegom Zoranom S. po materijal. Međutim, kad su pokušali da se uključe na put, udario ih je kamion “skanija” prokupačkih tablica i bacio na žičanu ogradu, a Mihajlovićeva je preminula u bolnici u Kraljevu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– U produkciji je počela da radi nakon što je porodicu Arsić iz susednog sela prijavila za ovaj serijal. Živela je za taj posao, bila je veliki humanitarac i svima je pomagala. Jako nas je ovo potreslo – priča prijateljica.

I drugi meštani puni su reči hvale za Mihajlovićevu.

– Nastradala je pomažući drugima, e toliko srce je ta žena imala. Bila je ponos našeg mesta. Ona se istakla pomažući Arsićima, sve vreme je vredno radila sa majstorima, pa je ostala u produkciji. Suprug Goran sa kojim je dugo bila u braku otišao je po telo u Kraljevo. Ostavila je iza sebe dve ćerke, jedna je u selu, druga u inostranstvu. Treba da se ponose kakvu su majku imale – pričaju meštani.



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar