POMIRENJE na pomolu? Prinčevi Hari i Vilijam zajedno napustili pogrebnu ceremoniju (FOTO)

Sahrana princa Filipa prvi je susret dvojice braće posle šokantnog intervjua

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen

Nakon što su trubači kraljevskih marinaca odsvirali poslednji pozdrav, a kovčeg vojvode od Edinburga smešten u kriptu kapele Svetog Đorđa u Vindzoru, mediji su snimili prinčeve Harija i Vilijama kako zajedno odlaze sa službe.

Prinčevi su tokom službe sedeli odvojeno u kapeli, Vilijam je sa suprugom Kejt bio na jednoj strani kapele, a Hari, sam na drugoj.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Braća su navodno svoje nesuglasice ostavili po strani za sahranu svog dede, vojvode od Edinburga. Hari je “uhvaćen” kako posle službe, kojoj nije prisustvovala njegova supruga Megan jer je u poodmakloj trudnoći, priča sa Vilijamom i Kejt Midlton.

Foto: Youtube/Printscreen

Sahrana princa Filipa prvi je susret dvojice braće posle šokantnog intervjua koji su Hari i Megan dali Opri Vinfri, u kome su optužili kraljevsku porodicu za rasizam i nedostatak empatije.

Odnosi dvojice braće zategnuti su već neko vreme, još od kada je Hari napustio Britaniju i svoje dužnosti u kraljevskoj porodici, dok je njegova supruga kritikovala Kejt Midlton.

Foto: Youtube/Printscreen

Dok je kovčeg sa Filipovim telom prebacivan iz zamka u kapelu, braća su hodala iza kovčega odvojeno, sa rođakom Piterom Filipsom koji je služio kao “tampon zona”, iako je on usporio malo kako bi dao priliku dvojici braće da hodaju u istoj liniji.



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar