Nakon BURNOG razvoda od Stojkovića, Bojana ima skladan brak: Evo ko je MUŽ naše poznate manekenke (FOTO)

Vidi se da Rajićeva prosto sija pored svog supruga

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram printscreen/bojanarajic

Bivša mankenka, stiliskinja i kolumniskinja Bojana Rajić već godinama unazad sve manje viđamo u javnosti, a svog supruga niti svoj brak ne eksponira na sva zvona.

Domaća javnost upoznala je Bojanu kada je stupila u brak sa golmanom “Partizana” Vladimirom Stojkovićem, sa kojim ima sina Lava, a njihov brak bio je svojevremeno medijski izuzetno propraćen.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nekoliko godina od burnog razvoda od Stojkovića, Bojana se udala za Branislava Đorđevića, a možemo zaključiti po Bojaninom Instagramu da oni imaju skladan brak, ali ne i ništa više od toga.

 

Naime, njihova ljubavna priča je od početka je bila praćena brojnim kontroverzama, a kako se Bojana tek razvela od golmana Vladimira Stojkovića, bila je svakodnevna tema domaćih medija.

Komentari su bili svakodnevni i nimalo blagonakloni, pa ipak, ljubav je pobedila sve, a Bojana i Bane venčali su se na intimnoj ceremoniji u dvorištu luksuzne vile, u kojoj i danas žive.

Bane koji je dugo godina bio direktor finansija Elektomreža Srbije veoma je uspešan poslovni čovek, koji svojoj porodici obezbeđuje sve što im je za život neophodno. Sa Bojanom ima šestogodišnjeg sina Vukašina, a nekadašnju manekenku posebno je osvojio ljubavlju, kojom obasipa i Lava, Bojaninog sina iz prvog braka.

 

Iako o svom braku retko govori, jednom prilikom Bojana je otkrila čime ju je to Branislav osvojio:

“Izvanredan je i pripada retkoj vrsti za koju sam mislila da je davno izumrla. Osvojio me je činjenicom da je muškarac u pravom smislu te reči. Zahvaljujući savršenom ophođenju, uz njega se osećam kao prava žena. Nijednog trenutka u meni nije probudio “harambašu””, rekla je ona za magazin “Hello!”.

Uz svog supruga, koga, sudeći po “Instagram” objavama, nekadašnja manekenka obožava, danas i Bojana živi miran i povučen život, a u javnosti se sve ređe pojavljuje.

Bojana Rajić uhvaćena na odmoru sa suprugom: RAZMENJIVALI NEŽNOSTI pred celim kafićem! (PAPARACO)



Izvor: Objektiv.rs, Hello

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar