Odlučili da kremiraju sina: U kapeli se odjednom čulo LUPANJE iz kovčega, a zatim se desila jeziva stvar

Bizarna scena ostavila je sve u šoku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/carolynabooth

Kako su u mnogim delovima Kine sahrane odavno zabranjene, jedna porodica odlučila se na radikalan i vrlo rizičan potez.

Porodica je angažovala muškarca da obezbedi telo za zamenu, kako bi se ono kremiralo umesto “najavljenog” pokojnika, odnosno njihovog sina.

Samo što je sahranila sina (12), sanjala bizaran san: Posle 14 dana desila joj se najluđa stvar u životu

Kinez sa Daunovim sindromom kidnapovan je i ubijen 2017. godine kako bi bio kremiran, jer je porodica želela da svog sina sahrani kako se to radi u ostatku sveta. O tome se nije znalo sve do prošle nedelje, prenosi BBC.

Viši narodno sud u Guangdongu je izrekao uslovnu smrtnu kaznu muškarcu angažovanom da pronađe telo, a preziva se Huang.

Prema sudskim dokumentima, Huangu je 2017. godine porodica ponudila novac da im obezbedi drugo telo, jer su želeli da njihov preminuli član porodice ima tradicionalni pogreb.

Dok je porodica pretpostavljala da će unajmljeni muškarac potražiti drugi leš, on je nekoga ubio kako bi ispunio dogovor!

Uočivši muškarca sa Daunovim sindromom kako skuplja lišće na ulici, Huang ga je pozvao u automobil i nudio ga da pije alkohol dok se nije onesvestio. Potom je telo žrtve stavio u kovčeg i nekoliko dana kasnije prosledio ga je porodici u zamenu za novac, piše Newser.

Porodica je potom u kapeli dočekala rodbinu i prijatelje kako bi se svi oprostili od preminulog sina, iako je znala da u kovčegu nije on. Najbizarnija stvar dogodila se na samom ispraćaju kada se odjednom ispod kovčega čula nekakva lupnjava. 

Nekoliko osoba moralo je da izađe iz kapele jer im se slošilo, dok je porodici rečeno da je reč o radnicima koji su u suterenu i nemarno popravljaju nešto za vreme ceremonije ispraćaja. Potom se dogodila i najjezivija stvar za koju je znala samo porodica preminulog sina – kovčeg je kremiran uz svesnost porodice da je u njemu leš ubijenog i nepoznatog čoveka.

Policiji je bilo potrebno više od dve godine da otkrije zločin i uđe u trag optuženima. U septembru 2020. godine Huang je osuđen na uslovnu smrtnu kaznu na koju se žalio. Viši narodni sud u Guangdongu je u decembru 2020. odbacio žalbu.

To znači da će se, ukoliko posle dve godine delo ne ponovi, kazna zameniti doživotnim zatvorom.

Strašno: Tek što je sahranila sinčića posle tumora na mozgu, doktor je pozvao i saopštio JOŠ GORE vesti



Izvor: Objektiv.rs, BBC

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar