Dok se osvestila, ovo joj je stajalo na međunožju: Greškom ušla u SEKTU i već za 5 dana bila je u paklu

Proklela je dan kada se rodila

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen/ABC News in-Depth

Dok se posle pet dana konstantnog drogiranja osvestila i došla k sebi, Australijanki Felisiti Burk (30) na međunožju je već stajao gvozdeni povez.

Srednjevekovno “oružje” u brakovima i odnosima parova, putem kojih bi jedna strana imala i fizički ključ “odanosti partnera”, i kod Felisiti je bilo među nogama, prenosi abc.net.au.

OPASNO ako vas vrbuju: Zlokobna sekta vršlja po Novom Beogradu, obećavaju VAM raj, a onda vam UZMU sve

Nije znala šta se dešava. Videla je pred sobom samo jednog čoveka. Džejmsa Dejvisa koji ju je već navikao da ga i nesvesno zove Učitelj.

Džejms Dejvis (40) zvani Učitelj uhapšen je posle višemesečnog praćenja i istraživanja njegovog seks kulta u koji je uveo više od 20 mladih devojaka koje je prethodno vrebao po društvenim mrežama. Prilikom hapšenja je bio u društvu šest “robinja” koje nisu smele ni da pisnu pred njim.

Dejvis je poput Felisiti Burk i druge devojke namamio u svoju sektu obećavajući mir, harmoniju, društvo u kojem se svi vole i sve dele, kao i puno telesne ljubavi. Za nekog ko je tek postao punoletan i dolazi iz disfunkcionalne porodice poput Felisiti, sve ovo zvučalo je kao ulazak u raj.

“Našla sam se s njim na piću, posle čega me je odveo daleko van grada u neku nedođiju. Još dok smo išli sam osetila da me je na piću drogirao. Posle više nisam znala do petog dana kad je dan a kad noć niti gde sam.

Felisiti je morala da glumi sreću pred Učiteljem, inače bi je tukao, Foto: abc.net.au printscreen

Učitelj, bivši marinac, na devojkama se iživljavao pre svega mentalno i seksualno. Vrlo brzo bi ih pretvarao u svoje robinje koje nisu imale nikakve šanse za beg jer su živele na farmi u nekoj pustari u Novom Južnom Velsu.

Felisiti je jedna od retkih žena koje su pristale na razgovor s novinarima.

“I dalje me je sramota zbog svega. Osećaj stida, prljavštine, grozote, sve je na mom telu. Godinama je trajalo njegovo iživljavanje. Oduzeo mi je osnovno pravo da slobodno živim život kada me je lagao u šta ulazim. Plašila sam se da će me ubiti”, rekla je Burkova.

U odnosu na dve devojke koje su prošle godine uspele da pobegnu i koje su sada policiji ispričale da “uopšte nije bilo tako strašno” i da su sa Učiteljem živele u komuni, Felisiti ima drugačije, realnije viđenje svega.

“One se plaše, razumem ih. Misle da je sve ovo, hapšenje Učitelja nestvarno, da će im se svetiti. Učitelj nas je skoro svakodnevno drogirao. Morale smo da ga slušamo u svemu. Čuvao je ključeve naših međunožja i radi svoje zabave, otključavao nas je samo kad idemo u toalet ili kad dovede nekog prijatelja. Onda mu da ključ i gleda šta radimo s njim. Pre svega nas je mentalno maltretirao i šikanirao. Psihički nas je silovao svaki dan. Ja sam imala 21 godinu kada me je 2012. namamio preko društvenih mreža. Svidelo mu se kada je na mom profilu otkrio da studiram da budem policajka. Palile su ga moje tetovaže. Tri godine me je tukao i silovao, a kad bi došao neki njegov prijatelj, morala sam da glumim da smo srećan par. Nadam se da je sve ovo sada zauvek iza mene”, kaže Felisiti Burk.

Džejmsu Dejvisu narednih meseci će se suditi i svakako ga čeka duga zatvorska kazna.

Ušla u “društvo ljubavi” ne znajući da je sekta: Tada joj je prišao muškarac i OVO joj “DOLE” uradio



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar