Ušla u “društvo ljubavi” ne znajući da je sekta: Tada joj je prišao muškarac i OVO joj “DOLE” uradio

Dok se osvestila, već je bila deo "orgazmičke" mreže između žena

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/Free-Photos

Firma “OneTaste” koja se bavila velnes programima i meditacijom, a sve je zapravo bio paravan za prostituciju i seks trafiking trenutno se nalazi u fokusu FBI koji “češlja” njene dokumente i isputuje članove.

Na čelu sa Nikol Dedon koja je i osnovala “društvo ljubavi”, što će se kasnije ispostaviti da je nadimak za sektu unutar firme. Izvesna Mišal (pravo ime poznato redakciji BBC) pristala je da za BBC da ekskluzivni intervju u kojem je opisala kroz šta je prošla u životu i zašto je došla do prosjačkog štapa zbog “OneTaste” firme.

Osuđena ćerka MILIJARDERA! Vrbovala žene u SEKTU u kojoj je bila i unuka princeze Jelisavete (VIDEO)

“Nikad u životu pre ulaska u ovu sektu nisam doživela orgazam. Čak ni sama kad sam se zadovoljavala. Preko prijateljice sam saznala za Nikol i ‘društvo ljubavi’ i pristala sam da dođem na seansu. To se održavalo u velikoj sali daleko od očiju grada i u njoj je bilo oko 80 žena i možda 10 muškaraca. Ti muškarci imali su samo jedan zadatak – da stanu ispred nas, novih žena na času, opuste nas i gledaju nas prodorno u oči dok se pred njima skidamo. Bilo mi je vrlo nelagodno, ali sam pristala. Skinula sam se skroz, a onda mi je jedan od njih napipao klitoris i počeo da me stimuliše pred svima. U roku od 2-3 minuta sam dostigla vrhunac prvi put u životu. Sve žene oko mene bile su srećne, nisu skidale osmehe s lica. Čitava priča delovala je bajkovito”, rekla je na početku Mišal.

Potom joj je rečeno da ako želi da bude deo “društva ljubavi” moraće da uplati oko 11.000 evra na godišnjem nivou što joj je bilo previše, ali se snašla i dala je novac.

Iza osmeha Nikol Dedon, osnivača firme, krila se razgranata mreža prostitucije, Foto: Twitter/NicoleDaedone

“Bio je tu čitav pravilnik ponašanja ako želimo da uživamo. Morala sam 4 puta nedeljno da dolazim na početku i da uvek doživljavam vrhunac. Potom bismo se sve otvarale, pričale o seksualnim frustracijama, jedna drugu tešile i davale podršku. U tim trenucima, ovakva podrška mi je značila. Međutim, stvari su počele da me iritiraju kada je rečeno da moramo da putujemo i promovišemo OneTaste i ‘društvo ljubavi’. Bilo mi je sumnjivo što se na seansama ne priča o velnesu i meditaciji već samo o seksu, štaviše samo se seks i upražnjavao, a javno se to nije ni spominjalo. Potom sam posle nekoliko meseci morala da ponovo uplaćujem silne neke pare, pa sam upala u ozbiljne dugove. Bila sam deo sekte i to je to”, naglašava Mišal.

OPASNO ako vas vrbuju: Zlokobna sekta vršlja po Novom Beogradu, obećavaju VAM raj, a onda vam UZMU sve

Da je stvar otišla predaleko shvatila je kada je na jednom putovanju morala da upozna klijenta, važnog za firmu, koji će “proveriti” koliko je ona spremna za “naredni nivo” u “društvu ljubavi”.

“Plaćeno mi je da spavam s njim nekoliko puta. Posle njega sam morala da vidim još 3 muškarca i tada sam shvatila da sam postala prostitutka. Probala sam da izađem iz svega. Prvo mi nisu dali. Onda su me čak i pratili kada sam se ispisala. Sada konačno, otkad im je FBI za vratom, imam mira”, istakla je Mišal.

Na kraju ističe da se ne kaje zbog toga što se seksualno konačno probudila i shvatila ko je i šta voli u životu, ali upozorava žene da ne nasedaju na raznorazne ponude i časove svačega, jer se iza mnogih meditacija i sličnih kurseva često krije sekta ili nešto slično.

Srpska princeza u PAKLU opasne SEKTE! Žigosali su je, terali je na odnose, oko nje su bile SOTONE



Izvor: Objektiv.rs, BBC, Thesun.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar