Ćerka Branislava Lečića POBEGLA iz Srbije nakon skandala: Konačno otkriveno gde se sakrila od svih

Sada znamo gde se nalazi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Ćerka Branislava Lečića Ana Lečić  trenutno boravi u Crnoj Gori, tačnije u Bokokotorskom zalivu, kako bi se sakrila od halabuke koja se podigla zbog optužbi protiv njenog oca.

Mlada glumica podelila je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instgaram fotografiju iz Perasta, te oduševila bajkovitim krajolikom ovog grada u srcu Boke, koji joj pruža utočište jer je njen otac nedeljama udarna tema svih medija.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nakon što je Danijela Štajnfeld optužila Lečića za silovanje, Ana se oglasila samo jednom, a ovim povodom je rekla.

Foto: Instagram/Printscreen

“Preteško je odgovarati na takve napade vezano za nekoga ko mi je roditelj. Sve što mogu da kažem je da znam kakav je čovek moj otac i tu sam mirna. Istina će izaći na videlo”, rekla je ona nedavno.

Naskon ovoga, dvadesetdvogodišnja glumica oglasila se i na društvenim mrežama, gde je ostavila poruku na engleskom jeziku:

“U mom si srcu, nikada niko neće moći da nas razdvoji. Čekam dan kada će zlo da nestane. Kad se istina pojavi, staviće ogledala na njihova lica i pokazaće kakva su. Kakvu će sramotu da osete. Tišina će postati glasna. S tobom sam na svakom koraku”, napisala je Ana na Instagramu.

Oglasila se ĆERKA Branislava Lečića: Evo kako je Ana reagovala na optužbe Danijele Štajnfeld na račun oca

 

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

Ostavite komentar