Sa koje je planete ovo čudo stiglo? Novi MG koncept raspametio sve (FOTO)

Vizuelno je auto apsolutni hit za 2021. godinu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: MG promo

Koncept električnog modela koji je za salon automobila u Šangaju spremio britanski MG, raspametio je mnoge. Dizajnerski deluje kao da je van ovoga sveta, a proizvođač najavljuje domet od čak 800 kilometara i ubrzanje do 100 kilometara na čas za manje od 3 sekunde.

MG je prikazao vrlo hrabar koncept pod nazivom Cyberster – reč je dvosedu bez krova, koji je dizajniran za budućnost, a koji u stvari daje uvid u napredne tehnologije koje će MG koristiti u svojim novim modelima, dok istovremeno podseća na nekadašnji MG B iz 1962. godine, piše Autocar.

Poenta je bila napraviti automobil izuzetne efikasnosti koju mu omogućava aerodinamika, pa su napred upadljivi ogromni usmerivači i “usisivači” vazduha, dok je zadnji kraj zaravnjen. Točkovi su takođe posebnog ‘hacker blade’ dizajna. Postoje plutajući nasloni za glavu za ‘Zero Gravity’ sedišta.

MG tek treba da objavi sve tehničke podatke za Cyberster. Takođe će koristiti 5G tehnologiju, što znači da će biti opremljen i najsavremenijim sistemima za potpuno autonomnu vožnju.

Enterijer MG je zapanjujući, Foto: MG promo

Više o MG konceptu znaće se na Sajmu automobila u Šangaju koji je zakazan za 21. april.

Seat zagolicao maštu ljubiteljima ove marke: Dva poznata modela se menjaju? (VIDEO)



Izvor: CDM

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar