Sofija nedeljama s prozora snimala komšije u krevetu: Otkrili je, a onda je učinila NEZAMISLIVU stvar

Napravila je korak koji nikad pre nije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook printscreen/SofiaPorter

Boravak u karantinu tokom 2020. godine teško je pao Amerikanki Sofiji Porter (28) koja nije znala šta će sa sobom od muke.

Prijateljstva su, makar na staromodni način odnosno uživo zamrla, a video pozivi su joj dosadili. A onda je jedno veče, dok je stajala kod prozora primetila kod komšija prekoputa da se nešto dešava u njihovoj sobi.

Sofija je svom blogu opisala šta je potom uradila.

“Počela sam da ih posmatram i pitala sam se kako bi bilo meni da sam u karantinu sa momkom. Ali, pošto sam bila tada sama, i ovo mi je bilo interesantno da gledam. Uželela sam se bliskosti, pa sam ih špijunirala. Iz dana u dan, početno iznenađenje prešlo je u rutinu, pa sam ih svako drugo veče gledala. Ponekad ništa nisu radili, a ponekad – svašta”, piše Sofija, a prenosi portal WPIX.

Na kraju je krenula da ih snima telefonom.

“Postala sam pravi voajer, što nikad pre nisam bila. Ipak, posle nekih dva i po meseca, shvatila sam da su me otkrili. Navukli su zavese i počeli da i oni izlaze na terasu i gledaju mene. Usledio je čudan i i dalje nepostojeći odnos među nama zasnovan na posmatranju i osmesima. Na kraju mi je pukao film i otišla sam do njih. Pokucala sam im na vrata i poželela da se upoznamo. U vreme koronavirusa mnoge nezamislive stvari postale su realne. Posle nekoliko nedelja druženja, priznala sam im da sam ih i snimala kamerom. Muž je rekao da su me ‘provalili’, ali da mi nisu zamerili, već su navlačenjem zavese samo želeli da sačuvaju svoju intimu. Sada smo, posle nekoliko meseci, postali pravi prijatelji. Kad se setim kako je sve počelo…”, napisala je Sofija.

Neki ljudi su u komentarima naglasili da su i oni tokom epidemije otkrivali “mračniji” odnosno nepoznati deo sebe, kao i da je lepo što se odvažila na uspostavljanje novog prijateljstva i što je priznala da je snimala komšije.

Tamara se sažalila na prosjaka pred pekarom i kupila mu doručak: Posle 4 dana promenio joj je život



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar