Toyota pomera datum predstavljanja novog gradskog auta koji će pojavom šokirati sve (FOTO)

Neobičan dizajn za novo vreme

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: dailypostusa.com printscreen

Toyota je konceptom Aygo X Prologue najavila novi gradski automobil koji će svetlost dana ipak ugledati najverovatnije tek 2022. godine.

Za razliku od odlazećeg modela Aygo koji se proizvodi u saradnji s Peugeotom i Citroenom, novi Aygo je isključivo Toyotin projekat jer planova za sestrinske modepe Peugeot 108 i Citroen C1 nema s obzirom na činjenicu da Francuzi napuštaju segment.

Koncept naglašava hrabri novi dizajn modela Aygo s masivnim točkovima i mišićavim blatobranima zbog čega automobil izgleda kao najmanji crossover na svetu.

Koncept Aygo X Prologue ima neke atraktivne karakteristike poput retrovizora s ugrađenim kamerama za koje iz Toyote kažu da su savršene za snimanje i deljenje trenutaka s avanturističkih putovanja.

Neobičan izgled auta privući će pažnju svih, Foto: dailypostusa.com printscreen

Pozadi je nosač bicikala koji naglašava avanturistički duh koncepta. Iako se radi o malom automobilu, Aygo ima integrisani krovni nosač koji povećava kapacitet za prtljag.

Dvobojna šema karoserije je zadržana, tako da će kupci imati mogućnost dodatne personalizacije automobila namenjenog mlađoj populaciji.

Produkcijski model verovatno će biti predstavljen do kraja ove ili početkom 2022. godine.

Mercedes napravio veliki korak napred: Ljubitelji su oduševljeni ovom promenom



Izvor: Klix.ba

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar