Otkrila sam da me muž vara 10 godina, a ZANEMELA sam kad sam videla s KIM vodi ljubav dok sam ja na poslu

Njen život se srušio kada je saznala da je muž vara godinama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, Ilustracija

Kao da saznanje da je muž godinama vara nije dovoljno, jedna Engleskinja je doživela dodatni šok kada je otkrila šta se dešava iza njenih leđa dok je na poslu.

“Ja imam 33 a on 35 godina, i 10 godina smo u braku. Na samom početku naše veze mi je rekao da je često koristio usluge prostitutki, ali mi se zakleo da je sa plaćanjem seksa završio. A meni se svidelo što on ima toliko iskustva u krevetu”, priča žena.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Međutim, sve se promenilo pre dve godine. Kada god sam ja pokušala da iniciram seks, on me je odbijao, i iznenada je postao paranoično opsednut svojim telefonom”, navodi ona i nastavlja:

“Jednog dana, dok se tuširao, pregledala sam njegov laptop i mobilni i šokirala se kada sam našla desetine poruka koje je razmenjivao sa raznim ženama. Shvatila sam da to traje od početka našeg braka i moj svet se srušio”.

Foto: Shutterstock, Ilustracija

“Kada sam se suočila sa njim, rekao mi je da to nije istina i da ja od muve pravim slona. Ali, nisam mu poverovala i angažovala sam privatnog detektiva da ga prati tokom mesec dana. I na kraju, dobila sam svoje dokaze”, objašnjava Britanka.

Foto: Matt Dutile / ImageSource / Profimedia

“Sve je bilo tu, na slikama… Imao je seks sa drugim ženama u našim kolima, u parku… gde god je stigao. Ali, najodvratnije su mi bile fotografije na kojima se vidi moj muž u žestokoj akciji sa prostitutkama u našoj spavaćoj sobi… na našem krevetu! A to se sve dešavalo dok sam ja bila na poslu”, kaže Engleskinja.

Foto: HELEN MCARDLE / Sciencephoto / Profimedia

“Ostavila sam slike na vidnom mestu i sačekala da se on vrati kući. Bila sam toliko besna da sam, kada je došao, mogla da izgovorim samo: Pakuj svoje stvari! Izbacila sam ga napolje te noći i od tada nisam razgovarala sa njim. Ali, sada je uzbuđenje zbog osvete i potere nestalo, i osećam se usamljeno i izdano. Kako da ponovo nekome verujem?2, zaključila je žena.



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (2)

  1. Takve osobe odmah izbrisati iz svog zivota, ne zasluzuju ni minut razmisljanja o njima, a uvek se moze krenuti iz pocetka, jedna vrata se zatvorila, druga se otvorila.

    Odgovori
  2. Ima toga i kod nas. Mene je žena varala 15 godina sa jednim arhitektom i kao nagradu dobila je tumor na mozgu. Ovih dana će dobiti i sudski razvod. Ali šta to vredi - srušila mi je život.

    Odgovori

Ostavite komentar