Đilas izigrava Šeherezadu: Svakog dana priča novu bajku, a zapravo ima MRAČNI PLAN za “dan posle”

Vladimir Orlić kaže da kada god se Ðilas lati Beograda, "reč je samo o klasičnom povratku na mesto zločina"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Ilustracija

Stranka slobode i pravde, čiji je lider Dragan Đilas, predstavila je svoj plan za Beograd. Potpredsednik Glavnog odbora SNS Milenko Jovanov ističe da se Ðilas pretvorio u “nesimpatičnu verziju Šeherezade” i da svakoga dana priča novu bajku građanima.

To radi, navodi Jovanov, u nadi da će tako da izbegne, kako ističe, odgovore na pitanja vezana za 68 miliona dolara na 53 računa u 17 zemalja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ti računi i milioni na njima su rezultat njegove vlasti u Beogradu i Srbiji, i to objašnjava zašto sve ono o čemu sada priča i obećava nije uradio kada je bio u prilici – naveo je Jovanov.

On je zaključio da građanima nisu potrebne bajke, jer dobro znaju da je njegov pravi plan za “dan posle” da otvori račune u zemljama u kojima ih još nema i da ih napuni njihovim novcem.

Direktor Uprave za sprečavanje pranja novca: “Đilas neka tuži, mi sve radimo po zakonskim propisima” 

Član Predsedništva SNS Vladimir Orlić kaže da kada god se Ðilas lati Beograda, “reč je samo o klasičnom povratku na mesto zločina” ukazujući da je Ðilas najveći deo miliona, koje je stekao pljačkajući narodne resurse, a zatim ih odneo na tajne račune od Mauricijusa, do Hongkonga, uzeo upravo u vreme kada je bio na vlasti u Beogradu.

Podseća i da je vrtiće naplaćivao duplo, a mesta nije bilo, za više od 20 hiljada mališana, kao i da je porodiljama i penzionerima ostao dužan na milione evra, dok je pola miliona ljudi “njegov kartel” ostavio bez posla. SSP predstavila je u subotu svoj plan za Beograd, za kako kažu “dan posle”.

PIŠE: E.O.

Ovu i ostale aktuelne teme pročitajte u današnjem broju štampanog Objektiva.

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar