Upamtite OVAJ datum u 2021. godini: Misteriozni čovek tvrdi da će se tada na Zemlji SVE promeniti

"Putnik kroz vreme" naglasio je da će se posle ovog dana u godini promeniti sastav voda, kao i ljudskog organizma

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/husenru

“Ljudi, upamtite 7. oktobar 2021. godine. Molim vas, shvatite ovo ozbiljno. Upamtite taj datum jer posle njega na ovoj planeti nikad više ništa neće biti isto”, reči su muškarca koji se na TikToku krije iza imena Onaj putnik kroz vreme.

“Putnik” se do sada nekoliko puta oglašavao na TikToku naglašavajući da je ovu aplikaciju odabrao za svoje delovanje jer je trenutno najpopularnija na svetu i na njoj ovakav vid infomacija i snimaka može brže da se širi po svetu u odnosu na Tviter i Fejsbuk.

@thatonetimetravelerRemember the date 10/7/2021 for the big ocean discovery. ##fyp ##foryou ##foryoupage ##timetravel ##timetraveler♬ Time Travel – Lovett

“Putnik” tvrdi da je došao iz 2485. godine i do sada je upozorio na nekoliko događaja u budućnosti koji će dovesti do početka kraja sveta, a onda i do Armagedona.

Uprkos tome što za svoje tvrdnje ne nudi nikakve dokaze, u vezi s čim ga i optužuju mnogi u komentarima, njegovi snimci deluju prilično ozbiljno i zlokobno. Zato ga i prati čak 1,2 miliona ljudi.

“Tog 7. oktobra 2021. godine svet će se promeniti zauvek. U Atlantskom okeanu pronaći će se nešto što će delovati na sve nas. Promeniće sastav voda i ljudskog organizma. Čovek više neće biti isti. Verujte mi, kad prođe taj dan, svi ćete me se setiti”, poručuje “Putnik”.

@thatonetimetravelerWhat planet I live on in 2485. ##fyp ##foryou ##foryoupage ##timetravel ##timetraveler♬ Sun Mother – Melodysheep

On u pređašnjim snimcima tvrdi da radi za kompaniju Aura koja je davno osmislila vremenske mašine.

Živim na maloj planeti po imenu Vado. Malo je tamo života”, kaže u jednom od snimaka, dok u drugom predviđa tačan kraj sveta.

“Uništiće nas gigantski asteroid 6. jula 2788. godine. Ipak, do tada ćemo uspešno kolonizovati Mars i Mesec, kao i još neke planete van Sunčevog sistema”, poručuje on.

Šta čeka planetu do 2040? Izveštaj američkih tajnih službi predvideo APOKALIPSU, evo šta će se sve desiti



Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar