Primetila sam da me MUŽ moje DRUGARICE, poslednjih nedelja, drugačije gleda, a onda je povukao ovaj POTEZ

Nije sigurna šta da uradi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/freepic.diller

Da li spadate u one žene koje imaju svoju grupu prijateljica?

I koje se porodično druže?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ukoliko je vaš odgovor da, nadamo se da niste doživeli ovakvu, ili sličnu neprijatnost kao jedna žena koja je želela da ostane anonimna.

Ona je stručnjakinji za odnose napisala u kakvoj situaciji se našla i objasnila da je jako vezana za svoje prijateljice, pa im čak i deca idu zajedno u školu, a muževi zajedno igraju fudbal, dok se one druže.

Međutim, u nekom trenutku je primetila da je muž jedne njene prijateljice postao vrlo šarmantan i da je počeo da očijuka sa njom.

“Prvo sam mislila da je prema svima takav, ali sam onda shvatila da mi daje posebnu pažnju”, napisala je ova žena.

U poslednjih nekoliko nedelja je počeo da joj šalje privatne poruke i ona se sada oseća neprijatno u njegovom društvu i ne zna šta da radi i da li bi sve trebalo da ispriča njegovoj supruzi i svom suprugu.

Foto: Freepik/freepik

Možda to radi i sa drugim ženama

“Svakako bih mu nešto rekla. Sledeći put kad vas kontaktira, samo recite: “Ne osećam se prijatno u ovakvim razgovorima i molila bih te da prestaneš”. Nemojte misliti da je to znak da mu se sviđate, jer bi to samo bio put u katastrofu. Možda to radi i sa drugim ženama, a da vi za to ne znate. Nemojte reći njegovoj supruzi, ali ga svakako upozorite da će se, ako ne prestane, istina saznati”, odgovorila joj je Kolin.



Izvor: Objektiv.rs, mirror.co.uk

Komentari (1)

Ostavite komentar