Tužila restoran za 120.000 evra kada se u njemu OKLIZNULA na pomfrit, pa je povredila leđa, koleno i kuk

Jedan pad uništio joj je život

Foto: Pixabay/cairomoon

Australijanke Roksen Briton (59) okliznula se još u januaru 2015. godine na pomfrit u restoranu Zuki u Melburnu, nakon čega je povredila leđa, kuk i koleno.

Žena je posle više od pet godina rešila da tuži restoran jer je posle tog događaja, prema tvrdnji njenog advokata, trajno povredila kuk, a i posle pada i dan-danas nosi flastere na leđima i stalno ide na terapije.

Roksen je u tužbi navela da je zbog nemarnosti osoblja restorana koje nije očistilo pod ispred kase ona pala na pod i uništila sebi ostatak života.

Kako ne postoji snimak od januara 2015. godine iz restorana, biće vrlo teško za Roksen da istera pravdu. Vlasnici restorana negirali su krivicu.

“Već pet godina sam u depresiji i stalno sam anksiozna. Od tog trenutka kao da mi je život stao. Više vremena provodim po bolnicama sa terapeutima i fizijatrima nego kod kuće”, rekla je Roksen Briton za news.com.au.

Roksen je zbog povrede sa pozicije glavne osobe u banci zadužene za kredite degradirana kako bi mogla da više vremena provodi na vežbama za leđa. Na kraju je 2016. morala da da otkaz jer njena leđa više nisu mogla da podnesu toliki teret sedenja na poslu.

Opljačkao banku uz pomoć KRAVATE, svi su gledali u nju kao hipnotisani

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar