Branislav Lečić UHVAĆEN u poslednjoj nabavci: Glumac ne može da IZAĐE iz stana zbog jedne stvari

Užurbano je ušao u zgradu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Sara Apostolović

Glumac Branislav Lečić, dan nakon optužbi nekadašnje koleginice Merime Isaković za pokušaj silovanja 1978, odlučio je da se na neko vreme skloni od svih, ali juče su ga fotografisali dok se vraćao u svoj stan sa punim rukama kesa iz supermarketa.

Glumca su juče oko 12.25 sati zatekli kako se vraća u stan u Beogradu. Lečić je u rukama imao kese pune hrane, slatkiša, ubrusa i drugih potrepština, a nosio je preko lica crnu masku i tamne naočare. Užurbano je ušao u zgradu, piše Kurir.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Lečićev PR tim se prekjuče nakon novih optužbi oglasio saopštenjem, u kome je navedeno da se on više neće oglašavati, kao i da se oseća loše.

– Potpuno se zatvorio u sebe, u četvrtak uveče mu nije bilo dobro, a od tada se nikome nije javljao na telefon. Verovatno će vreme provoditi u stanu – rekao je naš izvor upoznat sa slučajem:

– Kada je video u medijima priču Merime Isaković, njemu se slošilo, a verovatno je juče izašao iz stana i otišao u nabavku kako neko vreme ne bi morao da izlazi napolje. Inače, on i dalje prikuplja dokaze kojima će, kako je rekao svojim prijateljima, pokazati da su optužbe protiv njega neistinite – dodao je naš sagovornik.

Advokat: Apsolutno zastareo slučaj

Advokat Svetozar Vujačić naveo je za Mondo da je u slučaju Merime Isaković nastupila apsolutna zastarelost.

– Prema zakonu, ako prođe više od 35 godina od silovanja, nastupa apsolutna zastarelost, što znači da žrtva silovanja više ne može sudski da goni izvršioca, niti da utiče na druge postupke protiv njega na bilo koji način – objasnio je Vujačić.

Merimina prijateljica: Došlo je vreme da žene kažu kroz šta prolaze

Glumište je potresla priča Merime Isaković. Niko od kolega nije želeo da komentariše slučaj, a javila nam se prijateljica glumice, koja je podelila s nama svoja saznanja vezan za događaj iz 1978.

– Znam šta se desilo Merimici. Srećna sam što je došlo vreme da žene mogu da kažu kroz šta prolaze. Izgleda da je Srbija konačno sazrela kao društvo – kratko je rekla prijateljica glumice, koja živi u Australiji.

Ponovo se oglasila: Danijela Štajnfeld pokazala UŽASAVAJUĆE poruke koje prima svaki dan (FOTO)



Izvor: Kurir

Komentari (2)

Ostavite komentar