Lepa Brena se pojavila u društvu bivše LJUBAVNICE Miroslava Ilića: Evo gde su se uputile (FOTO)

Sa njima je i Aleksandra Prijović

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Lepa Brena posetila je ove večeri Bitef teatar u kome se odigrava predstava o njenom životu i karijeri, pod nazivom “Lepa Brena projekt”.

Popularna pevačica došla je u društvu svoje snaje Aleksandre Prijović ali i nekadašnje ljubavnice Miroslava Ilića, Mirjane Antonović koja je danas imala zakazano ročište sa pevačem, dok se umesto njega pojavio samo njegov advokat.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pevač i Mirjana na sudu se nalaze zbog utvrđivanja očinstva njenog sina Devina, a upravo Brena će biti jedan od svedoka na suđenju.

Pored Brene na sudu će se naći i njen suprug Boba Živojinović, kao i Saša Popović ali i Ilićev menadžer Branko Stojnić, s obzirom da su se svi družili sa Miroslavom i Mirjanom dok su njih dvoje bili u vezi.

“Brena i Saša su u lošim odnosima sa Miroslavom zbog mene, ali i zato što je posle naše veze počeo da pije i pravi gluposti. Oni su znali njegovu tajnu, i umesto da im bude zahvalan što nikome nisu rekli, sve ove godine ih je javno pljuvao. A oni su bili korektni i ćutali na sve to”,  rekla je svojevremeno Mirjana i dodala da je na njihov raskol uticala i pevačeva supruga.

Objektiv saznaje: Ova PEVAČICA će biti glavni SVEDOK na suđenju Miroslava Ilića!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. DNK nije potreban. Sin je pljunuti otac. Umesto da je ponosan na ovakvo divno stvorenje, doktora, koji je završio jako, jako, težak fakultet, on izigrava glupost. Divljenje je imati ovakvog sina.

    Odgovori

Ostavite komentar