“Svi muškarci reagovali su na isti način”: Žena rođena bez polnog organa napravila sebi NOVI u bolnici

Prošla je kroz sito i rešeto da bi imala ono što svi ostali dobijaju od rođenja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/ally_hensley

Eli Hensli (39) je jedna od 5.000 osoba na svetu koje su rođene bez polnog organa. Odnosno, imaju ga, ali ne kao ostali.

Eli je kada je imala 16 godina dijagnostikovan Majer-Rokitanski-Kuster-Hauzer sindrom, što znači da nema vaginu, a ni cerviks. Niti menstrualni ciklus.

Zbog toga je Eli morala da se snađe i “napravi” sebi polni organ jer nije želela da živi život bez seksa.

“Tokom prvog ozbiljnijeg pregleda u pubertetu, ginekolog mi je rekao da mi je vagina veličine nokta na ruci. Dakle, mogla sam da uriniram do tada i to je to. Ništa više od toga. Rečeno mi je da ako želim da imam polni organ kao svi ostali, moram na operaciju ili dilaciju. Morala sam da guram ružičaste tubice u vaginu oko 9 meseci kako bi porasla i razvila se. Na početku sam to radila u bolnici. Pravila sebi vaginu, ali bukvalno. I uspela sam. I to u periodu kada je estrogen bio na najvišem nivou, kada su mi rasle grudi i kukovi”, rekla je Eli.

Iako je prošla kroz traumatično iskustvo u mladosti, srećna je što sada ima vaginu normalnije veličine.

“Bolelo me je, ali je vredelo. Nevinost sam izgubila sa tubama. Kasnije sam u vezama imala seks. Imala sam nekoliko muškaraca i svi su reagovali isto – bili su zbunjeni, ali radoznali. Nije ih odbio moj problem, naprotiv. Šta ćete, nisam tako birala. Jedne stvari morala sam da se odreknem – majčinstva. Posle svega, naučila sam da nas iskustva oblikuju da budem određen tip ljudi u životu. Ja sam optimista, snažna osoba koja je mnogo toga istrpela da bi se osećala komforno kao danas”, kaže Eli.

Usvojila dva buldoga, pa je RASTRGLI na spavanju: Nije ni znala šta se pre upoznavanja desilo sa psima



Izvor: Objektiv.rs, Thesun.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar