Merima Isaković otkrila INTIMNE detalje odnosa sa Laušom: Imali smo mnogo prilika da budemo LJUBAVNICI

Bili su najpopularniji glumački par svojevremeno, a onda je ih je zadesila strašna sudbina i prekinula im karijere

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen

Glumica Merima Isaković (62) bila je veoma popularna između 70-ih i 90-ih godina prošlog veka, a važila je za jednu od najlepših žena bivše Jugoslavije. Proslavila se ulogama u filmovima “Ljubav i bijes” (1978) i “Jovana Lukina” (1979), a glumila je i lik Lole sestre Žarka Lauševića u predstavi “Staklena menažerija” Tenesija Vilijamsa 1991. godine.

“Bilo je dovoljno da me Ljiljana Todorović, rediteljka predstave, pita da li hoću da igram sa Lauševićem. Nisam u opšte pitala u kojoj predstavi. Odmah sam pristala. Žarko i ja smo dobri prijatelji još od Akademije, među nama je uvek postojao neki fluid “, pričala je svojevremeno Merima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nažalost, početkom osamdesetih Merima Isaković je doživela tešku saobraćajnu nezgodu. Zbog povrede kičme prilikom udesa ostala je napokretna. Tada je imala je svega dvadeset i jednu godinu.

Strašna sudbina zadesila je i Lauševića, u julu 1993. godine Laušević je u jednom podgoričkom kafiću usmrtio dvojicu, a teško ranio jednog mladića i preko noći od velikog glumca postao ubica. Neki su žalili što je zaustavljena blistava glumačka karijera, a neki su govorili: “Zar je to važno kada su životi izgubljeni”.

Foto: Youtube/Printscreen/zorans07

Lauševića je 2011. pomilovao tadašnji predsednik Republike Srbije Boris Tadić, a 2012. mu je uručen srpski pasoš. Ponovo je počeo da igra 2015. godine dobivši ulogu u “Smrdljivoj bajci”.

Jezivo podudaranje: Ista REČENICA ponavlja se i u slučaju Danijele i Merime

Merima i Žarko su ostali zapamćeni kao najslavniji glumački par stare Jugoslavije. Njihove scene iz predstave u kojoj su igrali pamte se i dan danas.

“Koliko mi je poznato, bila je to jedina predstava koja se igrala dva puta dnevno, ujutru i uveče… Publika nas je doživljavala kao dve osobe spojene u jedno isto biće”, rekla je Merima za Nedeljnik.

U ovom intervjuu takođe je rekla i da nikada nisu bili ljubavnici, kako se nagađalo, te da su “imali mnogo prilika da postanu ljubavnici da su to hteli, ali nisu”.

Foto: Youtube/Printscreen

“Ne zato što nismo mogli, već zato što nije priroda našeg odnosa”, rekla je.

Glumica se prisetila i kobne noći kada joj je tadašnji muž Vladica rekao šta je uradio Laušević:

“‘Lepi’, tako me je zvao, ‘Desilo se nešto strašno, jesi li čula?'”.

KO je Merima Isaković koja tvrdi da ju je Lečić silovao? Posle kobne nesreće ostala INVALID

Potom je odmah otišla u zatvor u Spuž da vidi Lauševića.

“Tupčo sede, drhetći i lomeći ruke u beznađu. Oči su mu bile krvave jer su se, prilikom tog nesretnog napada mladića na njega sočiva naglo usekla u oba oka. Cvokotao je gledajući u mene. Verovatno me nije ni mogao videti jer je nosio dioptriju sočiva minus šest. Čuo je moj glas: Tupčo, to sam ja. Ponavljao je: Znam, znam, Tupčo, ja sam, ja sam… ja sam možda ubio… Ja sam možda ubio… Dva mladića su ranjena, možda sam ih ubio…”, ispričala je ona.



Izvor: Objektiv.rs, Nedeljnik

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar