HOROR U ČAČKU

“Imala je PESAK u ustima”: Lidija zatekla KRVAVU ćerku (10) u parku, pa otkrila užas (UZNEMIRUJUĆ FOTO)

Dve sestre su čupale i udarale N. K., a treća ju je udarala po licu i glavi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-stock/Dusan Milenkovic,Privatna Arhiva

Desetogodišnja Čačanka N. K. završila je u Urgentnom centru krvavih i zagnojenih usta nakon “druženja” sa tri vršnjakinje.

Njena majka Lidija K. (40), inače zdravstveni radnik, za Objektiv kaže da imaju zakazano i kod psihologa, kako bi umanjili doživljenu traumu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

NEPRIMERENE PORUKE

Sve je krenulo početkom marta kada su sa N. K. iz obližnjeg parka u dvorište došle dve devojčice, sestre. Tada ih je Lidija videla prvi put. Devojčice su se povremeno viđale u parku, a često je sa njima bila i treća. U jednom trenutku ćerki je zabranila da se druži sa njima, jer, kako kaže Lidija, poruke koje su joj slale nisu bile primerene, pogotovo ne njihovom uzrastu.

Ako ne dođeš, sve ću ti UBITI! Tinejdžer u Nišu MUČIO druga, snimao ga i sve to objavio na TikTok-u

– Pokušala sam da kontaktiram roditelje, ali kad god bih pozvala, veza bi bila odbijena. Kada se na kraju javila majka sestara, ostala je zatečena ponašanjem ćerki, dodajući da su takve samo kada su u prisustvu te, treće devojčice. Rekla je da će im zabraniti druženje – priča majka.

Iako je mislila da je ovim problem rešen, Lidija kaže da zapravo tu tek kreće agonija.

– U danima koji slede moje dete se svaki dan vraća iz parka zadihana, blatnjava, uplašena. Kada sam pitala šta se dešava, rekla mi je da je one jure i gađaju blatom. Posavetovala sam je da ih se kloni i ne obraća pažnju na njih. Opet, zazirala sam, pa sam slala stariju ćerku do parka da vidi da li je sve u redu – uznemireno nastavlja Lidija.

Zlostavljanje od strane brata, ili sestre, može da prouzrokuje DEPRESIJU I ANKSIOZNOST

SALVE UVREDA

Tog dana kada se sve odigralo N. K. je otišla da vozi rolere.

– Pozvala me je, jer joj ne dozvoljavaju da se ljulja i vređaju je. Otišla sam i rekla: “Srce, da li možeš sada da pustiš malo i N. da se ljulja?”, a dvanaestogodišnjakinja mi je na to odgovorila: “Puši k***c. Ko si ti, k***o, da meni kažeš da se pomerim?” Onda je ustala, krenula sa tog dela gde se nalaze ljuljaške, i nastavila da uzvikuje salvu uvreda po parku – priseća se naša sagovornica.

BAKE SE UMEŠALE

Posle podne je N. otišla da vozi rolere.

– Dozvolila sam joj da ode u park, kako da joj zabranim, ništa nije skrivila. Bila sam uznemirena i poslala stariju ćerku da proveri. U tom trenutku, u parku se odigravalo pravo nasilje nad mojim detetom. Dve sestre su čupale i udarale N, a ta treća, kojoj nisam uspela da saznam ime, udarala je po licu i glavi. Moja starija ćerka je potrčala u pomoć sestri i počela da ih odguruje.

Tada su ustale neke bake koje su sedele na klupi i stariju počele da vuku, uz uzvike da ona ostavi decu – prepričala je majka.

Foto: Privatna Arhiva

SLUČAJ U TUŽILAŠTVU

Ćerka je odmah pozvala, objašnjavajući da je sestra krvava.

– Potrčala sam, ali su one već bile na putu ka kući. Kada sam videla N, presekla sam se. Iz usana joj je lila krv, u ustima je imala kamenje i pesak. U tom trenutku, jedino mi je bilo bitno da je zbrinem. Posle četiri, pet dana usne su joj zagnojile, pa smo završile u Urgentnom centru, a kasnije i kod plastičnog hirurga. Starija ćerka je od cimanja zadobila ogrebotine i podlive po rukama – skrhano priča Lidija.

Jezivo VRŠNJAČKO NASILJE u Novom Sadu: 7 maloletnika mučki pretukla dva dečaka, udarali ih kako su stigli

Nakon što je smirila ćerku, sela u automobil i otišla na mesto stanovanja devojčica. Iako su se iza vrata čuli glasovi, niko nije otvarao. Dva puta je išla u policiju da daje izjavu.

– Kako se bližio vikend, od policajca sam dobila savet da dete u narednim danima zadržim kod kuće. Tačnije, da nikako sama ne ide u park. Slučaj je otišao dalje, kod javnog tužilaštva, i evo danima čekam epilog ili makar neki sled, osim izjava koje sam dala – kaže Lidija.

PIŠE: ALEKSA MOMČILOVIĆ

Ovu i ostale aktuelne priče pročitajte u štampanom izdanju lista Objektiv.

Foto: Objektiv.rs

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar