Plač i jecaji Marije Kulić iz bolnice: Operisala kancer, pa otkrila ko je teši kad je NAJTEŽE

Nije joj trenutno ni malo lako

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen TV Pink

Otac i majka poznate učesnica rijaliti programa “Zadruga” Marija i Siniša Kulić operisani su u ponedeljak u bolnici u Nišu.

Niame,  Marija je operisala rak limfne žlezde, dok je Siniša imao laringsonov tumor, pa se i on našao na operacionom stolu.

Kako Marija poručuje za “Blic” kroz plač i jecaje iz bolnice, za sada se oboje osećaju dobro.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Pored sjajnih hirurga moram da budem dobro. Tu su reči utehe i sve ono što je potrebno da se osećamo dobro”, poručuje Marija za “Blic”.

“Jos uvek smo u bolnici, ali se osećamo dobro. Trenuto je svuda korona, a i tu su rane koja su nam otežavajuća okolnost kako bismo napustili bolnicu. Nadam se da će produkcija dati Miljani da me vidi i čuje, sigurno će joj biti bolje”, kaže Kulićeva koja se zahvaljuje doktorima i njihovom timu na posvećenosti.

Foto: Printscreen/TV Pink

“Neverovatan stručni kadar i osoblje, od direktora, hirurga, medicinskih sestara, apsolutno na najvišem nivou i na maksilofacijalnoj i na ORL hirurgiji. Doktor Krasić i Stojanov operisali su mene i Sinišu u istom danu, perfektno”, zaključuje nekadašnja učesnica “Zadruge”.

Marija Kulić ne prestaje da PLAČE: Otkrila da su Siniša i ona lošeg zdravlja, pa priznala da ima KARCINOM



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (1)

  1. Veoma je tesko kad oba supruznika tj roditelja obole ,posebno od ozbiljnih bolesti. Zelim vam oboma uspesan oporavak ,takodje srecu da se potpuno izlecite.

    Odgovori

Ostavite komentar