Marija Kulić ne prestaje da PLAČE: Otkrila da su Siniša i ona lošeg zdravlja, pa priznala da ima KARCINOM

Majka rjaliti zvezde ne može da dođe sebi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Učesnica aktuelne sezone rijalitI programa “Zadruga 4” Miljana Kulić je šokirala sve, kada je obrijala glavu, a njena majka Marija Kulić je očajna zbog svega što se u rijalitiju dešava.

Kako kaže, ne prestaje da plače, a Miljani nije smela da otkrije da ide na operaciju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Foto: Youtube/Printscreen/Zadruga official

“Stalno plačem zbog Miljane, lošeg smo svi zdravlja u porodici. Trudim se da ne gledam rijaliti i dešavanja unutar, jer se još više potresem. Poslala sam joj perike, jer logično je da ne treba da izlazi pred kamere ćelava. Te kobne večeri kada je ona obrijala glavu, mi smo malo pre toga imale poziv. Saznala je da Siniša ide na operaciju, ja joj nisam smela reći da treba i ja da idem na operaciju”, priča Marija za “Blic” i dodaje:

“Ljudi stalno komentarišu kako je psihički nestabilna i da je treba hospitalizovati, ali ona se samo potresla zbog nas. Siniša i ja idemo u ponedeljk na operaciju. On operiše laringsonov tumor, a ja karcinom limfne žlezde. Zabrinuta sam, stalno plačem. Doktori sada sumnjaju da imam i tumor na krajnicima, ali moraju još da utvrde. Šta više da vam kažem, samo da izvedem Željka na pravi put”, kroz jecaje govori.

Marija Kulić OČAJNA što se Miljana ošišala do glave: Ona je stvarno SKRENULA, u grob će me oterati!



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar