Reperu Đusu naša poznata PEVAČICA poklonila ŠPORET: Nije imao ni gde kafu da skuva!

Kuća mu je tada bila u procesu izgradnje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Youtube/ AmigShow

Reper Ivan Ivanović Đus nedavno je promenio zanimanje pa je tako postao voditelj jedne emisije. U skladu sa tim, Đus je napravio još jednu promenu. Preselio se iz Beograda pa sada sa  porodicom živi u Šapcu.

On je u sinoćnoj emisiji Ami Dži šou otkrio da u jednom periodu nije imao ni šporet u novosazidanoj kući kao i da mu je isti kupila naša poznata pevačica Vera Matović.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

On je naime dobio poziv od pevačice koja mu je rekla da će svratiti kod njega na kafu.

“Ja skačem iz kreveta, dolaze Vera i Raca, Vera u “Tojoti jaris”, dolazim ja, otvaram gepek, kada ono šporet”, pisetio se Đus.

Foto: Printscreen/ Youtube/ AmigShow

Vera je dodala:

“Ja sam ga pitala imaš li u Šapcu šporet da kuvamo kafu, on kaže ne, ali ću kupiti. Tada sam odmah znala šta ću mu pokloniti”, kaže Vera.

Reper je zatim otkrio kako izgleda njegov život van Beograda:

“Kada sam došao u Šabac prvo sam osetio temperament, brate to sve ludaci kao ja, rek’o to je to, smisao za humor je ludački i svi imaju dobar vajb, prija mi Sava, vazduh, sve”, zaključio je Đus.

Foto: Printscreen/ Youtube/ AmigShow

Đus se svojevremeno oprobao u nekoliko rijaliti programa, ali ističe da je to za njega sada samo ružna prošlost i da ne bi ponovo prihvatio učešće.

“Što se tiče rijalitija, zahvalan sam produkciji što me nije pozvala. Nije to za mene. Predaleko je otišla priča, nije mi više zabavno. Više ništa nema veze sa mozgom i ne vidim sebe u tome. To je moja ružna prošlost. Nije mi dobra ta varijanta, što ne znači da drugima nije. Neki se odlično snalaze u tome i pomaže im u životu”, rekao je Đus.

Ivan Ivanović Đus saslušan u policiji, ovo su svi detalji iskaza o premlaćivanju sestre



Izvor: Objektiv.rs, Pink

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar