Sramna pljačka u Nišu: Baki (93) UKRAO sakrivenih 2.000 dinara, to je poslednji novac koji je IMALA

Besramni lopov je ispod jastuka nemoćne starice ukrao 2.000 dinara

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay

Niška policija uhapsila je R. D. (54) iz Prokuplja zbog teške krađe jer je 30. marta pokrao Živku Petrović (93) u njenoj kući u niškom naselju Durlan.

Besramni lopov je ispod jastuka nemoćne starice ukrao 2.000 dinara, poslednje pare koje je baka ostavila da kupi hranu. Uhapšen je zahvaljujući snimku nadzornih kamera sa kuće Živkinih prvih komšija koji su i alarmirali policiju, pišu Novosti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Bilo je to oko 9 sati ujutro, iznenada se stvorio u dvorištu. Pitala sam ga: “ko si ti, ja te ne poznajem“. Oterala sam ga jer ne vidim dobro, nisam znala ko je. Ništa nije rekao, kao munja je prošao pored mene i otišao ka kapiji.

– Došla sam do kuće i videla da je sve otvoreno. Pokrivač od kreveta je bio izvrnut, a tu sam čuvala svu svoju ušteđevinu u jednoj kutijici. Kad sam pogledala, videla sam da mi nema novca. U kutiji je bilo 2.000 dinara, to je sve što sam imala i to je odneo.

Jagodinci OJADILI gradsku kasu: Porodično se “GRIZLI” da bi uzeli novac



Izvor: Novosti

Komentari (1)

  1. Sad ce one spodobe - seljancure koje daju desetine hiljada Evra za decije rodjendane, odmah pozuriti da baki nadoknade taj novac. Ili ona polupismena oblajhana osoba visoka metar i zilet. Ima ih, ihaaaa. I ona lutka na napuhavanje sto se slika sa decom po Dubaiju da ne nabrajam vise.

    Odgovori

Ostavite komentar