Isplivala fotografija JK koja je ZAPALILA internet: Neprepoznatljiva pre i posle fotošopa (FOTO)

Tviter se zapalio

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram

Pevačica Jelena Karleuša svakim svojim pojavljivanjem privlači ogromnu pažnju, a svi gledaju u novu modnu kombinaciju koju je odabrala, a kojom nikoga do sada nije ostavila ravnodušnim.

Naime, JK se pojavila na snimanju najnovije emisije “Zvezda Granda”, koja još uvek nije emitovana na malim ekranima, a prve nakon velikog skandala čiji je upravo pevačica bila akter.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Za prvo poljavljivanje nakon medijskog linča koji je doživela posle diskvalifikacije takmičarke sa kojom se prethodno sukobila u takmičenju “Zvezde Granda”, Jelena se odlučila za žuto-rozu kombinaciju, koja je svud po sebi imala motive plodova mora.

Pevačica je, takođe, izabrala aksesoar u vidu morske zvezde, koji se nalazio na njenog glavi. Ipak, budno oko pubilke je primetilo nešto drugo.

Foto: ATA Images

Naime, tviteraši su primetili veliku razliku između uslikanih i obrađenih slika, koje je pevačica objavila na svom Instagramu. Na fotografijama se moglo primetiti da se Karleuša i te kako poslužila fotošopom, a jasno se vide razlike na fotografiji pre fotošoša i posle ove aplikacije.

“Kako je lepa, ki upi*ana”, glasio je opis tviteraša koji je objavio ovu fotografiju.

Pogledajte i sami Jelenin izgled na obe fotografije ispod, pa zaključite sami:

Foto: Printscreen/Twitter


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar