Voditeljka otkrila zašto Tozovac nije hteo da dođe u njenu EMISIJU 10 GODINA: Imao je zanimljiv razlog

Evocirala uspomene

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Youtube

Poznata voditeljka Vesna Dedić evocirala je uspomene sa Predragom Živkovićem Tozovcem danas na svom Instagramu.

Ona je podelila snimak njegovog gostovanja u njenoj emisiji “Balkanskom ulicom” i otkrila zašto pevač nije želeo da gostuje kod nje tačno deset godina.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Poslednji pozdrav iz “Balkanske ulice”… Od 2002. do 2012. kada bih ga zvala u emisiju govorio je: “Ja trideset godina gradim imidž lepog Toze, a tebi je toliko loše svetlo u emisiji da neću da dođem”, napisala je ona.

“Kada mi je Tijanić odobrio studio i bolju rasvetu, Tozovac je došao i toliko divno pričao i pevao, da smo snimili “Balkanskom ulicom”‘ iz dva dela. Imala sam čast da ga ponekad, kao posle promocije romana “Zagrli me”, slušam do zore i to je moj veliki emotivni kapital”, napisala je Vesna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vesna Dedić (@dedicvesna)


“Tozovac je ostavio trag u beskraju u istoriji duha zemalja bivše Jugoslavije i napustio ovaj svet svestan da je jedan od najvećih i najvoljenijih”, dodala je voditeljka.

Podsetimo, Tozovac je preminuo u utorak, 6. aprila, od posledica koronavirusa u 85. godini. Pevač je 5. marta, tokom dana, primljen u KBC “Dragiša Mišović” u Beogradu sa potvrđenim koronavirusom i upalom pluća.

Mnogi ga smatraju najvećim gospodinom srpske narodne muzike, a njegove pesme nisu izbledele sa godinama, pa su tako i dan danas neizbežan repertoar na svim proslavama i veseljima, poput “Ti si me čakala”, “Oči jedne žene”, “Jesen u mom sokaku”, “Leno, Leno Magdaleno” i druge.

Pored pesama, Tozovca ćemo pamtiti i po brojnim FILMSKIM ULOGAMA: Jedna je postala legendarna



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar