Žena tražila ginekologu da učini SRAMOTNU stvar: Dala mu je 500 EVRA za ovo, doktor se nije dobro proveo

Nije mu lako!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ginekolog/ Ilustracija Foto: Printscreen / Youtube / Promedus Sp.zo.o.

Ginekolog je ustanovio da pacijentkinja ima problem zbog kojeg ne može da ostane u drugom stanju, ali ga je ona zamolila da ne kaže njenom mužu jer bi je u tom slučaju ostavio.

Njegovu ispovest vam prenosimo u celosti:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ginekolog sam već preko 15 godina i prošle sedmice na pregled mi je došao jedan mladji bračni par, jer nisu mogli da dobiju dece, pa da im ustanovim razlog tog problema, tačnije do koga je od njih dvoje.

Pregledima sam utvrdio da je ipak gospađa imala problem sa matericom i da je skoro pa nemoguće da ikada zatrudni, ali kada sam ostao nasamo sa njom, ona mi je rekla da sve to već zna i ponudila mi je 500 evra samo da njenom mužu ne govorim istinu, to jest da je problem u njoj, jer kako mi je rekla u toku razgovora, muž bi je odmah ostavio, razveo bi se od nje.

Realno 500 evra danas, za mene nije ništa, mali su to novci, ali sam ih uzeo, samo kako bih njoj izađao u susret i pomogao joj, barem na trenutak.

Nisam želeo uopšte da budem taj koji će nekome naneti nesreću i tugu u životu, ali opet ta mala laž sa moje strane me peče, muči, svakodnevno razmišljam o toj situaciji.

Izvor: Novi.ba

Komentari (5)

  1. Moja prva žena kako sam posle razvoda saznao nije mogla da ima dece jer je prvi pobačaj rađen nestručno pa je to prilikom mogla da izgzbi i život jer je vadila dete sa vreteno te je posle dobila trovanje.Posle sedam godina braka i silnog lečenja u Beogradu 30 dana a zatim i lečenje u Igalu najzad mi je doktorka pole 25 dan krišom saopstila da moja žena nemože da ostane trudna jer nema žive ćelije, i čudila se na tadašnje ginekologe zvani Mikica i tada načelnka zvanog Cvetković kako su uopšte mogli da pošalju ovu ženu sa ovakvom istoriju nalaza.Napominjem da ta moja prva žena je imala neke tajne poslove sa tim doktorom Mikicom.Razvod je posle tih godina usledio kada mi je ona rekra da ja ako hoću neka napravim neko dete koje će ona kasnije da prizna,to sam ispričao mojoj sadašnjoj zeni sa kojom sam 42 god u bvraku imam sina i cerku ona nema dece niti je neko usvojila.

    Odgovori

Ostavite komentar