Spasić pobesneo u programu uživo! Otkrio NEPOZNATE DETALJE o Miloševiću i Đinđiću: Ovo nikad nismo rekli

Spasić je vidno iznerviran prokomentarisao seriju "Porodica" koja svedoči o poslednjim trenucima Slobodana Miloševića pred hapšenje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/RTV Pink

Bivši šef specijalnog tima Službe državne bezbednosti Božidar Boža Spasić je jutros u emisiji Novo jutro na TV Pink izneo nepoznate detalje o životu bivšeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića.

Naime, Spasić je vidno iznerviran prokomentarisao seriju “Porodica” koja svedoči o poslednjim trenucima Slobodana Miloševića pred hapšenje. Izneo je tvrdnju da psovke koje su ubačene i koje je izgovarao lik Slobodana Miloševića u seriji zapravo reči, ponašanja i delo bivšeg premijera Zorana Đinđića.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Moja iskustva sa Miloševićem su veoma dobra. Sad ću javnosti da kažem nešto što nikad nismo rekli, sve psovke koje su stavljene u usta u ovoj seriji Miloševiću su ustvari psovke Zorana Đinđića. Svedočim tome da se jedino Zoran Đinđić tim rečnikom koristio prema svojim saradnicima. Proverite, ako nije tačno, ja sam spreman da odgovaram za ovo – rekao je Spasić, i zatekao je sve u studiju.

Spasić je u emisiji ispričao i da ga je Milošević često zvao na viski, ali da ga je on ljubazno odbijao. Pričao je i da je Mira Marković često menjala kućne pomoćnice, na skoro svakih sedam dana, kao i da poslednjih dana pre hapšenja Mira nije htela da pegla odeću Miloševiću.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (23)

  1. Tačno tako!! Zato, JOŠ nisu doneli ZAKON o LUSTRACIJI!! Ovamo, drski bednik, "štiti" svog šefa , sotoninog nakota Miloševića, kako je ,tobož, bio fin, pa nije psovao!! A, nudim opkladu, da je taj Spasić, kao i mnogi drugi, okrvavio ruke do lakata, ganjajući NEVINE ljude, po nalogu tog istog sotoninog nakota!!

    Odgovori
  2. Ajde bre ti o necemu govoris!?Gori si od Seselja!Ne silazis sa Pinka i Hepija!Sto ne odes do Brisela i tamo na nekoj tv pricas tako hrabro?

    Odgovori

Ostavite komentar