Nova afera potresa Zadrugu! Sanja neće da ima odnose sa Carem ako ne uradi TEST na HIV: Bio je sa Minom!

Stankovićeva se plaši da on nema neku polnu bolest

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Youtube/ ZadrugaOfficial

Sanja Stanković i Filip Car uplovili su u romansu, međutim, ona ne želi da dođe do se*sualnog odnosa, a razlog koji je iznela je prilično jak.

Naime, kako je Filip spavao sa Minom Vrbaški bez zaštite, a koja je prethodno priznala da se bavila prostitucijom, Sanja je u strahu da Car nema neku polnu bolest. Ona mu je rekla da ili nabavi prezervativ ili test na HIV!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Pošto ovde nema kondoma, Filip nek zamoli produkciju da ga testiraju na HIV i ostale polne bolesti! Imao je sa Minom seks bez zaštite, a ja vodim računa o sebi i ne pristajem na nezaštićen odnos. Bez dokaza da je zdrav ili kondoma, nema ništa od akcije. Mina je priznala da se bavila prostitucijom, možda ima neku polnu bolest, otkud znam – rekla je Sanja.

Ovo je iznerviralo Cara, pa je odmah skočio:

Foto: Printscreen/ Youtube

– Prvo me navučeš, napališ, pa se onda povučeš! Ljubimo se, mazimo se, ponese me strast, a onda mi kažeš da nećeš bez kondoma jer sam je*ao kurvetinu! Imao sam seks sa četiri devojke u “Zadruzi”, pa se nisu bunile. Igraš se sa mnom! Gde ja sad da nabavim…

Novopečeni par je posle ove rasprave raskinuo. Stankovićeva se naljutila jer Car nije želeo da joj otkrije s kojim je devojkama, pored Mine Vrbaški, spavao.

Mina Vrbaški odbrusila je potom Sanji da je za četiri sezone “Zadruge” imala seks “samo” sa petoricom!

– Dok su se neke odavde je*ale s njih 15 u danu, ja sam za četiri godine imala pet seksualnih partnera. Ako ćemo da pričamo o polnim bolestima, veća je šansa da Sanja ima neku nego ja. Imam katalog prostitutki, u kom je ona, dok sam ja s tim završila – rekla je Vrbaški.

Isplivao CENOVNIK naših poznatih starleta! Svoje INTIMNE usluge naplaćuju od 100 do 5.000 evra



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar