Biljana Srbljanović “OPLELA” po Tatjani Vojtehovski, pomenula i CECU: Iznervirao je KOMENTAR o Miloševiću

Spisateljici je zasmetao komentar o seriji "Porodica"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Dramska spisateljica Biljana Srbljanović kritikovala je voditeljku Tatjanu Vojtehovski zbog njenih komentara o seriji “Porodica”.

Ona je istakla da je Vojtehovski svojim komentarom poručila da autori serije nisu dovoljno kritički opredeljeni prema bivšem predsedniku SRJ Slobodanu Miloševiću, a da se 2001. godine u emisiji koju je vodila složila sa gostima koji su branili Milošvevića.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Opoziciona prvakinja Tatjana Vojtehovski, seriju “Porodica” kritički posmatra. Ona kaže “Koga boli k***c šta je istina?” i ovim citatom iz same serije objašnjava da autori nisu dovoljno kritički opredeljeni prema Miloševiću. A te 2001. godine, u junu, dok je Milošević sedeo u Centralnom zatvoru u koji su ga jedva strpali, Vojtehovski se, kao voditeljica televizije Pink, osvrnula na ovu temu. U emisiji povodom Cecinog rođendana, a zajedno sa njom i “Kapetanom Draganom”, složila sa svojim trećim gostom Sergejem Trifunovićem u njegovoj odbrani Miloševića – istakla je Srbljanović i dodala:

“To je MODNA KAMPANJA”: Biljana Srbljanović reagovala na sramnu izjavu srpskog pisca o žrtvama silovanja 

– Sergej je rekao: “Ja čika Slobu ne bih dirao. Ja sam jedan od njegovih najvatrenijih obožavalaca”. Ceca je dodala: “Pa dobro, svi smo”. Kapetan Dragan je rekao: “Naravno”. Vojetehovski zaključila: “Bravo!” Uprkos svim takvim ljudima, dve nedelje kasnije, a uz neopisive napore i užasnu kampanju demonizacije Đinđića, koju je, na kraju, platio glavom, Milošević je pak bio izručen Hagu. U tom slučaju, da se poslužim i ja citatom iz serije: “Koga boli k***c?” Evo, mene – zaključila je ona.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (5)

  1. Svaka cast na ovom komentaru, sahranila sam supruga zbog neznam cega, ostala bez icega, stampa puna clancima o onima koji bi trebali da se stide ko su...

    Odgovori
  2. Za Miloševića nema milosti.Svakog ko ga glorifikuje,ko mu prašta ko se njegovim lopovlucima obogatio,nudim nasu nevinu,mrtvu decu,umesto živih .Nismo nista naučili pa imamo zivu Cecu i mrtvu decu.

    Odgovori
  3. Ovo je malo prepumpana diskusija. Svako ima pravo da promeni mišljenje. Ljudi to rade ne jednom nego i više puta tokom 20 godina, po raznim temama.

    Odgovori

Ostavite komentar