VELIKA GREŠKA u seriji “Porodica”: Svi su uočili ovaj detalj u poslednjoj epizodi (FOTO)

U poslednjoj epizodi prikrala se greška

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/youtube

U seriji “Porodica” koja je ovih dana glavna tema u Srbiji, desila se jedna greška koji su gledaoci malih ekrana mogli primetiti.

Naime, u jednoj sceni u poslednjoj epizodi serije se prikrala greška. Automobil koji se može videti u pozadini je Reno Megan iz 2004. godine, a ovaj model “Renoa” nije postojao 2001. godine kada se i dešava radnja u aktuelnoj seriji.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (24)

  1. Miki, hvala za informaciju da je porodica Milosevic zapocela ratove. To nisam znao. Ispustio si iz vida neke "sitnice", kao sto je nabavka oruzja iz Madjarske od strane Hrvata, sta su oni negirali, pa pod pritiskom dokaza priznali uz obrazlozenje: eto, morali smo. Mozda ne znas da su vlasti u Hrvatskoj u leto 1990-te organizovale premestanje oruzja koje je pripadalo civilnoj zastiti iz manjih sredina u vece centre. Sasvim "slucajno se potrefilo" da su te manje sredine bile opstine u kojima su Srbi bili vecinsko stanovnistvo. Npr. : jedne augustovske noci 1990-te , u gluvo doba, takvo oruzje je premesteno iz policijske stanice u Benkovcu u Zadar. Vrlo indikativno. Ne secas se odnosa Slovenaca prema pripadnicima JNA. Zaboravio si "sitnicu" kao sto je zavrtanje glavom golobradom vojniku u Splitu u leto 1991. godine. Nema ovde dovoljno mesta da se sve nabroji, za sta je, po Tvom cenjenom misljenju, kriv Milosevic. Zivio Ti meni Miki!

    Odgovori

Ostavite komentar