Drama bivšeg trenera Zvezde: Hitno je primljen u bolnicu!

Bio je u poseti Srbiji, a nakon povratka u Bugarsku na obaveznom testu je bio pozitivan

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srđan Stevanović/Starsportphoto©

Bivši trener Crvene zvezde, a trenutno Levskog iz Sofije Slaviša Stojanović, koji je 30. marta bio pozitivan na PCR testu na koronavirus, nije samo u karantinu, već je smešten u bolnicu, prenose bugarski mediji.

Stanje 51-godišnjeg stručnjaka je stabilno, ali se procenjuje da bi trebalo da bude pod medicinskim nadzorom. Stojanović će biti na bugarskom VMA još najmanje 3-4 dana da vidi da li može da dođe do promene u njegovom stanju kao posledica infekcije koronavirusom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ako ne dođe do promena, trener će biti otpušten iz bolnice da bi nastavio oporavak kod kuće. Slaviša Stojanović je bio u poseti Srbiji, a nakon povratka u Bugarsku na obaveznom testu je bio pozitivan.

On neće moći da vodi treninge najmanje do sredine aprila, a najmanje naredna dva meča – prijateljski protiv Slivniškog Geroja u subotu i gostovanje Černomorecu iz 11. aprila. Ako sa njim bude sve u redu, imao bi priliku da se 18. aprila vrati na klupu protiv Ludogoreca.

Stojanović trenutno nije jedini zaražen koronavirusom u Levskom. Vezni igrač Simeon Slavčev takođe je bio pozitivan na PCR testu. Vezista je u karantinu. Pozitivan je bio i 18-godišnji napadač Martin Petkov, ali karantin mu ističe pre meča u Varni.

Potpuno neočekivano: Mitar Mrkela kandidat za predsednika Fudbalskog saveza Srbije?!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar