“Sve vreme su nas LAGALI”: Muž joj umro od korone, a kad je došla u mrtvačnicu otkrila je šokantnu istinu

Ta informacija bila je samo uvod u nikad užasniji dan

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: dailyvoice.co.za pritnscreen

Amerikanka Tanja du Plezis (40, na slici) iz Nebraske doživela je sve najgore što može da pogodi nekog ko je izgubio partnera za ceo život.

Ne samo što joj je muž Grenvil Arnold preminuo u januaru, već je i ono što je usledilo posle njegove smrti navelo Tanju da se zapita u kakvom mi to svi svetu živimo, prenosi Daily Voice.

Pronašao na očevom GROBU novčić i staru kapu: Uveče mu pozlilo kad je otkrio tajnu staru 30 godina

Tanju su 8. januara pozvali iz bolnice u kojoj je suprug ležao da je obaveste da je on preminuo. Dok je sedela u sobi u stanju šoka, ona nije mogla da veruje da je uzrok smrti bio srčani udar.

“Grenvil se krajem decembra oporavio od koronavirusa i bio je pred otpustom. Nisam mogla da shvatim kako je moguće da je umro od srčanog udara, pa sam pohitala u mrtvačnicu. Tamo su me dva dana vraćali kući govoreći da telo još ne mogu da identifikujem jer nije stiglo. A istina je bila potpuno drugačija. Kada sam kasnije popričala s doktorom u bolnici, shvatila sam da me sve vreme lažu. Mene i decu. On nije umro od srčanog udara već od koronavirusa. Nisu ga lečili kako treba! Išlo im je u prilog da kažu da je u pitanju srčani udar, ne znam ni sama zašto”, rekla je Tanja du Plezis.

Ljuta na smušene doktore i dezinformacije, tražila je obdukciju. Ispostavilo se da je bila u pravu. Uzrok smrti bio je koronavirus, a Grenvil du Plezis nije se u međuvremenu oporavio u bolnici, kako su joj govorili.

Grenvil du Plezis preminuo je od korone, iako su supruzi rekli da je u pitanju srčani udar, Foto: dailyvoice.co.za

“Sve što je potom usledilo, bilo je kao u najgoroj noćnoj mori. Opšti haos u opštini, na sahrani, među grobarima. Ništa nije bilo kako treba, moj suprug sahranjen je kao da je deo nekog crnohumornog filma. Toliko je sve bilo haotično. Ja razumem da su ljudi koji rade u mrtvačnicama i na grobljima umorni od svega ovoga, ali dajte malo dostojanstva prema preminulima”, zavapila je Tanja.

Prvo je dobila čitulju sa pogrešno napisanim imenom supruga. Omašili su i broj godina! Potom je dobila i polomljen sanduk.

“Nijedna druga slika neće me više pratiti do kraja života od momenta kad su ga u sanduku spuštali. Sanduk je bio polomljen i lepo sam radnicima rekla da ga polako spuštaju. Odjednom se otkačio i pao je svom snagom u raku. Mojoj majci je pozlilo, deca su plakala. Sama sahrana je koštala 30 posto više od dogovorene sume. Sve što su mogli da mi urade, uradili su mi da pamtim taj dan po nečemu najgorem”, rekla je Tanja.

Ona je na kraju dodala da je besna na američku vladu i zdravstvenu organizaciju.

“Ne lažite ljude. Recite onima koji su izgubili nekog voljenog pravu istinu. Neće vas koštati. Ne terajte nas da idemo na obdukcije i proveravamo na drugi način kako su nas napustili”, rekla je neutešna supruga.

Posle nesreće ga proglasili mrtvim: Porodica pristala na doniranje organa, a onda se dogodilo ČUDO BOŽJE



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar