Najlepša policajka u PROBLEMU: Ana je prvo otpuštena iz službe, ali sada ima još veću NEVOLJU (FOTO)

U komentaru novinarima, Ana je rekla da će se žaliti na odluku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/Printscreen

Ana Hramcova, koja je svojevremeno pobedila na takmičenju koje je nazvano “Lepota ruske garde”, izgubila je parnicu protiv svojih bivših šefova policije nakon što je otpuštena iz službe, navodno zbog povrede bezbednosti na Instagramu.

U januaru je sud u Uralu, gde je Hramcova ranije radila u unutrašnjoj policijskoj službi, potvrdio da je ona pokrenula slučaj zahtevajuči da joj se omogući povratak u agenciju i nadoknadi šteta nastala njenim otpuštanjem”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Međutim, lokalna novinska kuča E1 izvestila je u sredu da je portparol suda u Jekaterinburgu potvrdio da je “tužba u potpunosti odbijena”. U komentaru novinarima, Hramcova je rekla da će se žaliti na odluku.

– Oni ocrnjuju moj identitet kao zaposlenog – rekla je.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ᎯℋℋᎯ ჯ℘ᎯℳųỢℬᎯ IFBB (@khramtsovaaniya_ifbb)

Otkako je pobedila na takmičenju za lepoticu Nacionalne garde u celoj Rusiji 2019. godine, tvrdi da joj je radni život postao teži.

– Konkurencija koju sam pobedila samo je sve pogoršala i sada postoji predrasuda prema meni – insistirala je ona.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ᎯℋℋᎯ ჯ℘ᎯℳųỢℬᎯ IFBB (@khramtsovaaniya_ifbb)

Hramcova je postala internet senzacija nakon što je preuzela titulu, ali njena inače obečavajuča karijera prekinuta je u decembru zbog video snimka objavljenog na njenom Instagramu, gde ima 27.000 sledbenika. Navodno je snimak pružio uvid u stanicu visoke bezbednosti u kojoj je radila i ubrzo je otpuštena.

Bivša pripadnica vojske izjavila je, međutim, da nije bila zainteresovana za promenu karijere i postala je stalni influencer i model. Prethodno je rekla novinarima: “prioritet mi je služba državi i mojoj porodici… to za mene nije samo posao”.



Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar