Odrasla bez OCA, brala KUKURUZ i čekala u redu za veknu hleba: Detinjstvo Sofije Milošević nije bilo lako

Ipak kaže da joj je taj period života bio prelep

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Instagram/ SofijaMilosevic

Iako se sada život naše poznate manekenke Sofije Milošević čini savršenim, to nije uvek bilo tako. Supruga našeg poznatog fudbalera Luke Jovića otkrila je da nije imala baš lako detinjstvo, kao i da je kao mala morala da u svemu pomaže majci, pa i branju kukuruza u pet ujutru.

Odrasla je bez oca, koji je napustio njenu porodicu još dok je ona bila dete, a kako kaže, za trideset godina videla ga je svega nekoliko puta.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ni školski dani joj nisu olakšali odrastanje, pa su je deca ismevala i ponižavala.

Foto ScreenShot Instagram

Tokom devedesetih se teško živelo, ali Sofija i njena majka, brat i deka držali su se zajedno i pomagali jedni drugima što ih je i odžalo. Sofija, koja sada ima sve u životu, nema problem da kaže da je kao mala brala kukuruz.

“Mama nas je budila u šest ujutru, pre škole, da čekamo u redu za kilogram šećera i veknu hleba. Brat i ja smo išli odvojeno da bismo mogli da kupimo dovoljno hleba i mleka. Danas kada se setim toga deluje mi sve kao noćna mora, ali tada to nisam shvatala tako dramatično. Bez obzira na ružne stvari, imala sam prelepo detinjstvo. Mi smo se po ceo dan igrali napolju, jurili svice po ulici. Deda Milorad nas probudi dok je još mrak i tarktorom nas vodi da beremo kukuruz. Ništa mi nije bilo teško. Radila sam sve kućne poslove”, rekla je Sofija.



Izvor: Objektiv.rs, Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar