Tomović UCENJUJE produkciju! Tvrdi da ne jede i ne pije, DOKAZ protiv njega isplivao u javnost (FOTO)

Dokument koji crno na belo pokazuje šta je prava istina

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Učesnik “Zadruge 4” Vladimir Tomović već nekoliko dana proziva produkciju ovog rijalitija. Tvrdi da nije ispoštovan, te da u znak bunta, navodno, ne jede i ne pije i na taj način ucenjuje produkciju.

Kako navodi portal “Pink.rs”, Tomović se buni, jer misli da mu produkcija nije dozvolila da ode na zakazano ročište.

Psiholog za Objektiv otkriva: Miljani potrebna STRUČNA pomoć, šišanje na ćelavo odraz PSIHIČKE krize

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Međutim, prava istina je da je rošište odloženo, što se vidi u dokumentu koji je objavio pomenuti portal, a koji možete da vidite OVDE.

Foto: Printscreen/ Youtube/ zadrugaoffical

Niko nema pravo da davi ljude i nasrće na njih i da ne bude kažnjen, pa tako ni Vladimir Tomović, koji je danas bez razloga nasrnuo na Minu Vrbaški i urlao na nju. Produkcija nikada nije niti će ikada pristajati na bilo kakve ucene zadrugara, prema kojima je uvek bila i biće i više nego korektna, što oni veoma dobro znaju, navodi portal “Pink.rs”.



Izvor: Objektiv.rs, Pink, Pink.rs

Komentari (2)

  1. Drago mi je. Ne mogu da verujem da u ovoj zemlji narod toliko veliča muškarce nasilnike, manipulatore, muškarce preljubnike, muškarce bludnike, a žene osudjuje s takvim gnusnim uvredma da ti se prevrne želudac. Nigde u svetu nema toliko ženomrzaca i ženomrziteljki kao u ovoj zemlji. To je opšta bolest. Ko da nemaju ćerke i unuke. Ako je pevaljka, ili starleta, odmah ima etiketu k. a te pevačice i starlete često pokazuju da imaju bolju dušu od psiho-baba i psiho-večitih mladoženja, šišmiša koji tipkaju uvrede po internetu.

    Odgovori
  2. što ga sad izbacuju kad je davljenje bilo pre mesec dana,šije mi ga đuro.mitrović ne da honorare mina izvedena napolje zbog filera u guzici pa uvedena po drugi put sa dezinformacijama. da ga provocira i da ga izbace.kad je ona sa 13 godina mogla sebe da prodaje što ne bi ovo uradila za produkciju.vidim da se svi tresu od mine,trojanske kobile.

    Odgovori

Ostavite komentar