SKANDALOZNA PROVOKACIJA IZ PREŠEVA! Arifi hoće da pripoji SRPSKU teritoriju SRPSKOM Kosovu bez SRBIJE!

Arifi je izjavio da predstavnici Preševa, Bujanovca i Medveđe, opština na jugu centralne Srbije, žele da se pripoje Kosovu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Printscreen/YouTube

Predsednik Opštine Preševo Šćiprim Arifi je poslao skandaloznu poruku Srbima i Srbiji. Dozvolio je sebi da “trguje” srpskom teritorijom kao da je njegova lična svojina.

Arifi je izjavio da predstavnici Preševa, Bujanovca i Medveđe, opština na jugu centralne Srbije, žele da se pripoje Kosovu, ali je napomenuo tri uslova za realizaciju tog ujedinjenja.

Arifi je za Glas Amerike rekao da, ukoliko se odluči o ujedinjenju, onda opštine Preševo, Medveđa i Bujanovac treba da budu pripojene Kosovu, bez da se dele.

“Naš cilj je da budemo deo Kosova ako se ispune tri uslova. Prvo, ne želimo da budemo podeljeni. Preševsku dolinu čine opštine Preševo, Medveđa i Bujanovac. Ne želimo da jedna opština ostane u Srbiji, a da se dve ujedine sa Kosovom. Ne želimo biti deo teritorijalne trgovine. Ako se ujedinimo, ujedinićemo se kao celina, ako ostanemo, ostajemo kao celina”, kazao je Arifi.

Osmani ponovo ŠOKIRA: Ovo što je tražila od Vatikana ZA svaku OSUDU!

Kao drugi uslov naveo je da linija razgranicenja ne sme da bude u blizini gradova.

Arifi je, kao treći i poslednji uslov naveo koordinaciju sa SAD i Evropom, dodajući da ne treba donositi nikakve odluke bez podrške Brisela i Vašingtona.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs, Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar